Pkos ve ilk tüp bebek süreci hüsranı

Naçizane bireysel olarak sana vereceğim tavsiye mutlaka bir 4 ya da 5 kg daha ver yumurta kalitesini arttırmak istiyorsan mutlaka her gün bir yarım avokado tüket haftada iki gün somon ye temiz beslen lifli beslen antioksidandan zengin meyveleri mutlaka Smoothie yaparak hayatına kat hatta bununla alakalı yapay zekaya yazarsan sana çok güzel Smoothie tarifleri veriyor Kuenz Q mutlaka al omega folik aşıt D vitamini bunlar çok önemli ben bu şekilde az olan yumurta rezervimi kaliteli bir hale getirerek beşinci güne kadar getirebildim ben bunların çok faydasını gördüm mutlaka dene çünkü döllenme aşamasında yumurtalık kaliteli olursa döllenme gerçekleşiyor diye bana bilgi vermişlerdi çünkü erkeğe ımbs testi yapıldığı için zaten en kaliteli spermler seçiliyor senin de yumurtalık kaliteni iyi olursa inşallah beşinci günü çok rahat görürsün çünkü yaşın çok genç güzel sonuçlar almak için mutsuzluğa kapılma

38 e kadar çok zor değil. Ankara’da mısın canım sen

Yok ya yaldır yaldır sigara içen insanlar var korunduklari halde Bebek oluyor.Biraz bahane bulmaya çalışmis doktor.Sanirim dediğiniz gibi eş etkili çünkü benim adetler vs düzenli bile değildi.Yani pkos tek başına asla gebeliğe engel değil hatta ikiz gebelik oldu bende.Umarim en kısa sürede problem çözülür ve mucizenize kavuşursunuz

Merhaba, ben de Fatma Kurnaz ile görüşmek istiyorum kendisinin listesine girmek çok zor. Nasıl bir diyet ile ilerliyor çook mu zor diyetleri?

Benimde pcos var ve ilk tüp bebegım tuttu bizim daha yüksek şansımız o yüzden içinizi ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alacaksınız

Günlerdir ağlıyorum 48 yumurtada 1 tane olmaz mı diye. Zayıfladım 2 ay boyunca üreme sağlığı ile ilgili diyet aldım. Ve tüp bebek sürecine girince anladım ki hastane, doktor, laboratuvar çok çok önemli. Şuan maddi gücümüz kalmadı. Düğünün borçu bitti tüp bebeğe başladık elimizde son kalanlar da bitti. Hem toparlanmak adına hem dinlenmek adına biraz bekleyeceğim.

Çok teşekkür ederim inşallah

Benimde pcos var ve ilk tüp bebegım tuttu bizim daha yüksek şansımız o yüzden içinizi ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alacaksınız
Evet bende her yerde bunu gördüm okudum videolar dinledim. Hatta %70-80 başarı oranı gördüm nasıl olur 1 tane embriyo elde edemeyiz aklım almıyor

Merhaba, ben de Fatma Kurnaz ile görüşmek istiyorum kendisinin listesine girmek çok zor. Nasıl bir diyet ile ilerliyor çook mu zor diyetleri?
Şöyle ben yaklaşık 2 ay bekledim sıranın gelmesini. Ama bir psikolog gibi yaklaşıyor tlf ile görüşme sağlıyor, hafta içi listeye uyum nasıl diye mesaj atıyor. Liste biraz uzun oluyor bazen tarifler var listede. Yürüyüş ve su tüketimi listede kesinlikle var. Mevsimin meyve sebzesine göre ilerliyor. Takviye almanız gerekiyorsa takviye öneriyor. Listeleri uygularken ben ilk hafta biraz zorlandım sürekli mutfakta öğün hazırlıyordum ve bazen diyordum bunun tadı kötü olacak bu ne yiyemem. Sonra tadına bakıyordum mis gibi lezzetli. Yani alışırsınız kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğretiyor. Asla klasik diyet listeleri gibi değil. Siz bekleme sırasına yazılın. Benim embriyolar gelişmedi diye Msj attım aradı konuştu olacak dedi. Çok ilgili biri

Çok teşekkür ederim kuenzim Q alacağım diğerlerini alıyorum somon yiyorum haftada iki gün ama dediğiniz gibi kesinlikle bi 5 kg daha vereceğim inşallah

mutlaka dahiliyeden randevu alın ve ayrıntılı bir kan tahlili yaptırın eksik olan değerleriniz varsa tamamlayın özellikle bu aşamada D vitamini çok önemli folik aşıt ve magnezyum da çok önemli mutlaka bunlara baktırın avokado kabak çekirdeği bunları öğünlerinize her gün katın demir eksikliğininiz varsa mutlaka tamamlayın İdil bozkurt var onun Instagram sayfasını takip edin çok güzel bilgiler paylaşıyor öğünlerinizi mutlaka katın sabırlı olun modunuzu asla düşürmeyin duygusal durumlara kendinizi sokmayın gerekirse asosyal olun emin olun bunun faydasını fazlasıyla göreceksiniz

Evet bende her yerde bunu gördüm okudum videolar dinledim. Hatta %70-80 başarı oranı gördüm nasıl olur 1 tane embriyo elde edemeyiz aklım almıyor
Doktorunuz kim ben Acıbadem’e gittim İstanbul da Bülent tıraş hocam var şuana aladan alanında en iyisi diyebilirim hatta şöyle söyleyeyim gidşpte boş dönen yok Allah’ın ıznıyle oradan ben ve bır kaç bayan aynı gün transfer olduk hepimizin pozitifti gerçi ben düşük yaptım yeni bebegımı. Kalbi durdu

Dahiliyeye gidip baktırmak hiç aklıma gelmedi hemen bi randevu alayım ben çok teşekkür ederim

Çok üzüldüm inşallah kucağınız en kısa zamanda dolsun. Doktorum Adana başkent Üniversitesi Erhan Şimşek. Tavsiyeler üzerine gittim ama çok da beğenmedim yaklaşımını ve bence laboratuvarı zayıf kalıyor

çok teşekkürler. uzun süredir bekleme listesindeyim bu ayda gelmezse sanırım iptal edip başkasına yöneleceğim. yazdan beri olabilir bekleme sürem çünkü. evet biraz inatçılığı var gibi geldi işini iyi yapan biri gibi hissettim bende :)

Ara ara sekreterine Msj atın sıra ne zaman gelecek bana kaç kişi var önümde gibi

İşte bu yüzden size Acıbadem maslak önerıyorum Bülent beyı ozellıkle araştırın hem hastane hem laboratuvar çok iyi alanında en ıyısı verecgınız her kuruşu hak edıyor

İşte bu yüzden size Acıbadem maslak önerıyorum Bülent beyı ozellıkle araştırın hem hastane hem laboratuvar çok iyi alanında en ıyısı verecgınız her kuruşu hak edıyor
Çok pişman oldum zaten iyice araştırmadan başlayarak. Tüm paramız çöp oldu. Şimdi tekrar biriktirip Nisan ayı gibi yeniden başlayacağız

Çok pişman oldum zaten iyice araştırmadan başlayarak. Tüm paramız çöp oldu. Şimdi tekrar biriktirip Nisan ayı gibi yeniden başlayacağız
Ya bizde bayagı sorduk soruşturduk bıze herkes onu tavsiye etti bizde güvenip çıktık yola çok şükür yanılmadık arkadaşlarımız da gıttı onun da esınde sorun vardı esıne asla çocuk sağını olmazson sen dedıler evde otur Bülent beye gıttıler Allah bağışlasın ılkdenemesınde ikiz tuttu erkek yani adam bayagı iyi

`