Pkos ve tiroid

Hasret2510

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
28
5
6
23
Arkadaşlar bende pkos var amh değerim 12 falan ve tiroidim var 75 mg hergün tiroid ilacı kullanıyorum doktorum 12 ayda düzenli ilişki ile %85 hamile kalabilirsin dedi. Benim gibi rahatsızlıkları olup kendiliğinden hamile kalan var mı ? Ekstra bi şey yaptınız mı hamile kalmak için.
Not sigara içiyorum baya

Tabii ki olur ilaçlar hormonu düşürür engel kalkar. Ama söylemeden edemeyeceğim kesinlikle ama kesinlikle sigarayı şimdiden bırakmalısınız. Belki tiroidinizi bile o etkiliyor. Yumurta kalitesinden hiç bahsetmiyorum. Bir arkadaşım yeni hamile kaldı ve 4 yıldır çocuk istiyordu. Sigara içiyordu. Hamile kaldığı halde tam bırakmış sayılmaz. Arada eşi içerken o da biraz çekiyor ama asla olmaması lazım. Öncesinde bırakmaya bakın derim

Aynı durumdayım hamile kaldım fakat TSH yüksekliğinden ölü doğum oldu hareket aşırı önemli ve sigarasız hayat... Önce kanın oksijeni temiz taşıması lazım ki hücreler kaliteli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…