PKOS

Ay_yuzlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
31
10
3
31
Merhabalar,

Ben 1 buçuk yıldır evliyim ve 1 yıl yasmin doğum kontrol hapı kullandım. En son Nisan ayında bıraktım. 5 aydır sadece 2 defa regl oldum. Dün hastaneye gittim. Polikistik Över sendromu olduğunu söyledi doktor. Hamile kalmaya engel bir durum mu bu ? Görüşleriniz nedir ? Meraktan öleceğim. Var mı bu durumu yaşayıpta hamile kalan ?

bende pco rahatsızlıgım var hamıle kalmayı bıraz zorlastırıyor ama hıc cocugun olmuyor anlamına gelmıyormuş sanırım bende bu dönemden gecıyorum allah yardımcımız olsn

Canım bende pco luyum .. normal bir bayanda ayda bir iki yumurta belli bir büyüklüğe ulaşır ve çatlar o dönemde ilişki olmuşsa döllenir ve gebelik olusur fakat bizde olması gerekenden cok yumurta var o yüzden yeterince büyüyemiyorlar ve çatlama olmuyor bu yüzden gebelik te oluşmuyor.. bazı pco lular ilaç tedavisiyle yumurta büyütmeyi ve çatlamayı gerçekleştirebiliyor ve gebe kalabiliyor..ben her yolu denedim dakat normal yolla gebelik olusmadı tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım ki çok şükür tuttu.. benim tavsiyem hiç vakit kaybetmeden iyi bir doktor bulup gerekli tedavilere başlaman

Back
X