Pkosu olupta geçen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sirmost3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
92
9
36
28
Selamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?

Selamunaleyküm kızlarrr ya bişey sorcam bu pkosu olupta geçen var mı ya ? Ben ne yapsam geçmiyor,doktora da gittim çare olmuyor.Bitkisel çözümü falan da var mı acaba ?
Pkos geçmez saglikli beslenme ve egzersizler ile semptomlari azalır sadece

Malesef pkos u yok edecek bir tedavi yok tüm tedaviler etkilerini azaltmaya yönelik. Eğer kilonuz varsa ilk öncelik zayıflamak

Malesef pkos u yok edecek bir tedavi yok tüm tedaviler etkilerini azaltmaya yönelik. Eğer kilonuz varsa ilk öncelik zayıflamak
Diyabet hastasıyım düzenli yemek yiyorum iğne kullandığım için,kiloda veremiyorum e tabi biraz kilo var

Diyabet hastasıyım düzenli yemek yiyorum iğne kullandığım için,kiloda veremiyorum e tabi biraz kilo var
Kilo bende çok etkiliyor 75 in üstüne çıkınca hemen adet düzensizliğim başlıyor kilo verince düzene giriyor hayatımda 2 kere 60lı kiloları gördüm onun dışı hep 80 üstü

Kilo bende çok etkiliyor 75 in üstüne çıkınca hemen adet düzensizliğim başlıyor kilo verince düzene giriyor hayatımda 2 kere 60lı kiloları gördüm onun dışı hep 80 üstü
Bende 70 Li civarlardayım. Siz gebe misiniz ? :)

Pco maalesef geçen bir şey değil ama kilonuz varsa kilo verince etkileri bayağı azalıyor

12 yaşımda pkos teşhisi kondu yıllarca pkoluydum evlendikten sonra kendiliğinden geçti. Ama galiba üniversitede bir ara içtiğim hayıt otundan sonra geçti ya, bak öyle olabilir

12 yaşımda pkos teşhisi kondu yıllarca pkoluydum evlendikten sonra kendiliğinden geçti. Ama galiba üniversitede bir ara içtiğim hayıt otundan sonra geçti ya, bak öyle olabilir
Peki hamile kaldınız mı ? Hayıt otu hiç duymadım sanırsam pko çok zor ya Allah şifa versin inşallah hepimize

Peki hamile kaldınız mı ? Hayıt otu hiç duymadım sanırsam pko çok zor ya Allah şifa versin inşallah hepimize
Evet kendiliğinden hamile kalmıştım, şuan 13 aylık.

Pko geçici bir hastalık değildir. Yumurtalarınızın yapısı öyle. Çok fazla ve küçükler.

Merhaba malesef pikosun çözümü yok ben ilaçsız adet olamıyordum fazla kilom vardı onlardan kurtuldum adet olmaya başladım fiziksel olarak da hissettim sağlığım yerine geldi ve sonra hamile kaldım ben de tek etken kiloydu(çok kilolu değildim 6 kilo fazlam olmasına rağmen) hiçbir ilaç ve bitkisel tedavi işe yaramadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…