Pkosu olupta geçen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırsam benimde sorunum kilo ama çok kilolu değilimm

Kalıcı yani öyle mi
Yumurta rezervi çok olduğu için yunurta yer bulamayıp büyüyemiyor. Bazen kiste çeviriyor. Yumurta büyüyüp atılamayıncada adet gecikiyor.

Asla gebeliğe engel değil. Adet düzenleyici haplar var. Yumurtayı çatlatan sadece bu duruma ayak uydurmak gerekiyor. Geçici birşey değil.

Hapları da kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Bende artık akışına bıraktım

Bende ve ablamda da pko var boyunuza göre 10 15 kilo fazlalık vardi ama yine de ikimizde kilo verdikten sonra hamile kaldık

Bende ve ablamda da pko var boyunuza göre 10 15 kilo fazlalık vardi ama yine de ikimizde kilo verdikten sonra hamile kaldık
15 kilo mu verdiniz bende vermeye çalışıyorum ama çok zor zayıflama hapı verdi doktorum yani doktor tavsiyeli bi ilaç bitkisel kapsül gibi bişey o bile yaramadı valla yaşıma göre hızlı kilo vermem lazımdı aslında

Hapları da kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Bende artık akışına bıraktım
İnositollü ilaç kullandın mı yeni yeni gündemimize giriyor bu ilaç. Pko için çok öneriliyor. Biraz pahalı ama bi araştır istersen. Gynositol var bnm bildiğim başka markalarda var tabi

İnositollü ilaç kullandın mı yeni yeni gündemimize giriyor bu ilaç. Pko için çok öneriliyor. Biraz pahalı ama bi araştır istersen. Gynositol var bnm bildiğim başka markalarda var tabi
Gynopol kullandım ben onu biliyorum özel bi ilaçtı o da pko içinmiş ama sonradan bıraktım işte klomen çatlatma iğnesi falan derken işte sonradan da bıraktık artık herseyi akışına işte.

Gynopol kullandım ben onu biliyorum özel bi ilaçtı o da pko içinmiş ama sonradan bıraktım işte klomen çatlatma iğnesi falan derken işte sonradan da bıraktık artık herseyi akışına işte.
Hakkında hayırlısı olsun cnm 4-5 ay kullanılıyor diye biliyorum.

8 10 kilo verdik ortalama. Verirken hamile kaldık zaten. Belki de sağlıklı beslenmenin de etkisi var. İkimizde çok abur cubur tüketiyoruz çünkü onda direk yağlanma yapıyor tabi

8 10 kilo verdik ortalama. Verirken hamile kaldık zaten. Belki de sağlıklı beslenmenin de etkisi var. İkimizde çok abur cubur tüketiyoruz çünkü onda direk yağlanma yapıyor tabi
Bende çok seviyorum abur cubur tarzı şeyleri ama sağlıklı beslenme her zaman daha iyi işte bu pkos zor tabi yağlanmadan oluyor zaten genelde de

Bende çok seviyorum abur cubur tarzı şeyleri ama sağlıklı beslenme her zaman daha iyi işte bu pkos zor tabi yağlanmadan oluyor zaten genelde de
Şimdi yine kilo aldım biraz aralıklı oruç yapıyorum ben bir de saatli yiyorum anca o zaman biraz engel oluyorum kendime. Bı de abur cubur yedikçe yediriyo insana meyve bile tatsız geliyor bugün tekrar başladım diyete

Bende çok seviyorum abur cubur tarzı şeyleri ama sağlıklı beslenme her zaman daha iyi işte bu pkos zor tabi yağlanmadan oluyor zaten genelde
Zaten sağlıklı şeyler hep tatsız olur zararlılar da mükemmel ben şeker hastasıyım mecbur diyet hep yapmam lazım işte benim

Size umut vereyim Bende de pcos var 1,5 sene olmayınca doktora gittim aşılamaya geçildi hemen 3 kere aşılama oldum. Tutmadı. Tüp bebek dedi. Ben iş yoğunluğundan ara verdim. 5 senedir evliyim. Ve dün kendiğinden hamile olduğumu öğrendim. Bugün 6 haftalık olduğunu söyledi doktor çok şaşırdım. Hiçbir belirtim olmadı, düzensiz adet olduğumdan hiç şüphelenmedim. Şuan riskli bir durumda ama inşallahhh her şey iyi olucak

Yaaa çok güzel bi haber çok sevindim sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah Allah’ın izniyle Bende bu gün test yaptım çok az bi çizgi gördüm bi tuhaf oldum acaba var mı bilemiyorum da bana da dua edin olur mu

Amin inşallahhhh hiçbir yaptığım test asla şişlikte olsa 2. Çizgi vermedi. Ama bir hamilelik durumu varsa snler içinde 2. Çizgi çıkıyor. Allahım bende dahil isteyen herkese nasip etsin Çok zor süreçler bilirim..

Amin aminnn gerçekten zor ama imtihanımızmış işte olsun Allah sabredenleri sever :) sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah sizde yavrunuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…