Pko'ya rağmen el ele." 2020 EKİM ANNELERI"

Newmomm3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
10
5
1
27
Merhaba arkadaslar.
1.5 yillik evliyim bekarligimdan beri pkoyla başim dertte. Ama bu hamile kalmamiza asla engel degil. Disarda soylenenlere karsi. Doktorlarin olumsuz konusmalarina karsi kulagimizi kapatip el ele mucadele edecez. Suan 3 haftalik hamileyim minik mucizemi bekliyorum.
Merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz ayni dertten muzdarip olan arkadaslarim.

Merhaba arkadaslar.
1.5 yillik evliyim bekarligimdan beri pkoyla başim dertte. Ama bu hamile kalmamiza asla engel degil. Disarda soylenenlere karsi. Doktorlarin olumsuz konusmalarina karsi kulagimizi kapatip el ele mucadele edecez. Suan 3 haftalik hamileyim minik mucizemi bekliyorum.
Merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz ayni dertten muzdarip olan arkadaslarim.
Masallah canim senin adina sevindim bende oyle pkoluyum 2 kere dusuk yasadim artik hayirlisindan olsun istiyorumm..sen pkoda hangi semptomlari yasiyodun esinde sikinti varmiydi?

Masallah canim senin adina sevindim bende oyle pkoluyum 2 kere dusuk yasadim artik hayirlisindan olsun istiyorumm..sen pkoda hangi semptomlari yasiyodun esinde sikinti varmiydi?
Bende kilo falan yok canim esimdede bir sikinti yok sadece adet duzensizligim var guatr veya tiroid insulin direncin falan hepsi normal sen neden dusuk yaptin kacinci ayinda

Bende kilo falan yok canim esimdede bir sikinti yok sadece adet duzensizligim var guatr veya tiroid insulin direncin falan hepsi normal sen neden dusuk yaptin kacinci ayinda
2. Ayin sonunda oldu bendede oyle hic bi kan testimde cok sukur sikinti cikmadi hatta ben kiloda verdim kan sulandiricida kulladim ama benim esimde morfoloji sorunu var dr larda dusukleri ona bagliyo..anlamiyorumda adetlerimde duzensiz yani su gun diyemiyorum kilo verinve biraz daha duzeldi tabii ama yinede cok isterdim 28 gunde bi olup bu kadar arastirmadan bilmeden biseylere sahip olmayi :(

2. Ayin sonunda oldu bendede oyle hic bi kan testimde cok sukur sikinti cikmadi hatta ben kiloda verdim kan sulandiricida kulladim ama benim esimde morfoloji sorunu var dr larda dusukleri ona bagliyo..anlamiyorumda adetlerimde duzensiz yani su gun diyemiyorum kilo verinve biraz daha duzeldi tabii ama yinede cok isterdim 28 gunde bi olup bu kadar arastirmadan bilmeden biseylere sahip olmayi :KK43:
Morfoloji nedir canim hic duymadim. Bende cok isterdim 28 gunde bir olmayi ilacsiz ben 4 5 ayda anca adet gorebiliyorum. Sukurki dogru tedavi sonucu basardik. Bu durumda doktor da cok onemli.

Morfoloji nedir canim hic duymadim. Bende cok isterdim 28 gunde bir olmayi ilacsiz ben 4 5 ayda anca adet gorebiliyorum. Sukurki dogru tedavi sonucu basardik. Bu durumda doktor da cok onemli.
BENDE DR UN ÇOK ÖENMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SANA NASIL Bİ TEDAVİ VERDİ KADIN DOĞUMCU BENİMDE BAZEN DÜZENLİ BAZEN 2 AYDA BİR..BUGUN TEST YAPTIM YİNE TEK ÇİZGİ ADETTE OLMADIM BU AY YANİ KARMAŞIK Bİ SİSTEM ÇOK YORULDUM ARTIK

BENDE DR UN ÇOK ÖENMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SANA NASIL Bİ TEDAVİ VERDİ KADIN DOĞUMCU BENİMDE BAZEN DÜZENLİ BAZEN 2 AYDA BİR..BUGUN TEST YAPTIM YİNE TEK ÇİZGİ ADETTE OLMADIM BU AY YANİ KARMAŞIK Bİ SİSTEM ÇOK YORULDUM ARTIK
Ben 3 4 doktora gittim bir doktorla kalmadim. Klomen ve duphaston tedavisiyle ilk ay hamile kaldim.

Back
X