plaj çantası (kurdela nakışı süslemeli)

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
ee yaz geldi ,tatil hazırlıklarına ufaktan başladık ,dimi kızlar
plaj çantası olarak diktiğim bu çantalar sanırım günlük yaşamda da kullanılabilinir
ne dersiniz olmuş mu?

işlemelerin yakından görünüşleri

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan çok şık insan kullanmaya kıyamaz plajda bunları ama kullanda havan olsun:))

canım yine döktürmüşsün ellerine sağlık güzel günlerde kullanırsın inşallah ikinci çantanın gül yapımını verirsen sevinirin

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan çok şık insan kullanmaya kıyamaz plajda bunları ama kullanda havan olsun:))

tşkler canımmmm ,ay kullanacam walla ,özelikle yıkamaya gelecek cins kumaş kullandım atar makinaya yıkarım kikikikik

canım yine döktürmüşsün ellerine sağlık güzel günlerde kullanırsın inşallah ikinci çantanın gül yapımını verirsen sevinirin

tşkler canım beğendiğine sevindim :)
minicik gülleri soruyorsun dimiiii ,ay onlar süper bişi ya yapımı az biraz zahmetli ama
sanırım uğraşmaya değer zarf gülü deniyor
inş. uygun bir zamanda resimlerim canım ama nasıl resimlerim bilmimm baya karışık gibim
kikikikikiki

tijencim çok güzel olmuş her zamanki gibi ellerine sağlık güle güle kullan tabi kıyabilirsen kaydirigubbakcemile3
senin kurdele nakışlarını göre göre bende heves ettim kendi çapımda bir havlu işledim çok zevkliydi yapması ayrıca yerimseniben

kızz canımmm gibi çantayı plajlarda mahvetmee yaa :dilcikar:
sen bana ver bunlarıı ne plajıııııııııı delikafadulden
çok güsell olmuşş eline sağlıkkk a.s.

renklerin uyumu çok güzel ,sanırım telli kurdela ile çalışmışsın tatlım
kumaşa sabitledinmi bunları
keşke önce bi desen çizseydin senin için yerleştirme daha kolay olurdu
düşüncen nedir?
nasıl bişi istiyorsun?

eğer sabitlemediysen bu hazır çiçeklerden kalp şekli oluşturarak dikebilirsin canım

yda dağınık serpiştirip aralarına dallar gidebilirsin sarı simli iple minik sarmaşık dalları yaparsın sarı tohumcuklarla süslersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…