plaj çantası (kurdela nakışı süslemeli)

çoooook tşkler canım beğendiğine sevindim ayrıca seninde çalışmalarını görmek isterim keşke resimleyebilsen:))

kızz canımmm gibi çantayı plajlarda mahvetmee yaa :dilcikar:
sen bana ver bunlarıı ne plajıııııııııı delikafadulden
çok güsell olmuşş eline sağlıkkk a.s.

kikikikikik şende yap kendisine banane banane kikikikiki
şaka bir yana yavruğazı tonları benim diğeride pembeli olan kardaşımın
plajda kulanacam falla kız
ama sizlerede kıyamam ki sizlerede mi yapsam acep?

kalistem tşkler canım saol :) beğenmiş olmana bende çok sevindimmm

çooook güzel olmuşlar canım ellerine emeğine,gözlerine sağlık...kullan boşver sen yenilerini yaparsın yine...darısı benim başıma inşallah birgün başlayacağım yapmaya

çooook güzel olmuşlar canım ellerine emeğine,gözlerine sağlık...kullan boşver sen yenilerini yaparsın yine...darısı benim başıma inşallah birgün başlayacağım yapmaya

tşkler canım saolasın, bence oyalanma hemen başla ,çok zevkli terapi gibi valla :)

canım yine harika bir iş çıkartmışsın ellerine sağlık..yanlız bu sadece plajda değil herzaman kullanılabilicek bi çanta..bence muhteşem bişi olmuşş...

anaaaaa, gene dokturmussun kiz :1shok: :1shok: :1shok: canimcim iki canta sana fazla gelir ya, olmayanlarida dusun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gule gule en guzel ve mutlu gunlerde takarsin ins ben plaja gitmiyom ama, bence gunlukte accayip klas cantalar sengözlerimebaksanab optum becerikli arkadasim benim opuyorumnanaktan

tijencim seni boş bırakmaya gelmiyor ha
çanta dikiyorum dediğin bunlarmıydı kıs.. inanmıyorum sana.. super olmuş bunlar, söyleyecek kelimem yok. bu ne muntazamlık bu ne şıklık ya...
ayrıca sen delimisin plaj çantası olamayacak kadar guzeller bunlar, ben kıyamam kullanmaya sende kıyma :))

canım yine harika bir iş çıkartmışsın ellerine sağlık..yanlız bu sadece plajda değil herzaman kullanılabilicek bi çanta..bence muhteşem bişi olmuşş...

tşklerrr canım saol :)
herzaman kulanım için pek uygun olmadı aslında (yani tarzım değil) ama günlük kullanım için heybe dikmeyi düşünüyorum sanırım (benim açımdan) daha rahat kullanabilirim :)

canım, diğeri kız kardeşime hediye olarak yaptım ,pempeli olan :)))
yaz geliyo hediyelik derdindeyim yaaa :))))
güzel sözlerin için çoooook tşkler canım saol

kikikikikikki hı hım çanta dikiyom dediğim ,beni 2 gün delirten çantalar ahanda bunlardı
valla işlemesi çok çabuk bitti ama dikişleri 2 günümü aldı, hata bir ara çığlık atasım bile geldi buhran geçiriyodum nerdeyse
niyetimi bozmayacam sersoyum plaj dedim plaj için kulanacam
azıcık havam olsun kısss :)))

oyyy havanı sevsinler senin opuyorumnanaktan
yakışır arkadaşıma yakışır :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…