tijencim çok güzel olmuş her zamanki gibi ellerine sağlık güle güle kullan tabi kıyabilirsen kaydirigubbakcemile3
senin kurdele nakışlarını göre göre bende heves ettim kendi çapımda bir havlu işledim çok zevkliydi yapması ayrıca yerimseniben
kızz canımmm gibi çantayı plajlarda mahvetmee yaa :dilcikar:
sen bana ver bunlarıı ne plajıııııııııı delikafadulden
çok güsell olmuşş eline sağlıkkk a.s.
yda dağınık serpiştirip aralarına dallar gidebilirsin sarı simli iple minik sarmaşık dalları yaparsın sarı tohumcuklarla süslersin :))
yda dağınık serpiştirip aralarına dallar gidebilirsin sarı simli iple minik sarmaşık dalları yaparsın sarı tohumcuklarla süslersin :))
Tijencim bu minikleri pek sevdim ellerine, kollarına, yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş çantaların pek beğendim...a.s.
vay anam vay kıymam ben bunu kumda kullanmaya
çooook güzel olmuşlar canım ellerine emeğine,gözlerine sağlık...kullan boşver sen yenilerini yaparsın yine...darısı benim başıma inşallah birgün başlayacağım yapmaya
canım yine harika bir iş çıkartmışsın ellerine sağlık..yanlız bu sadece plajda değil herzaman kullanılabilicek bi çanta..bence muhteşem bişi olmuşş...
anaaaaa, gene dokturmussun kiz :1shok: :1shok: :1shok: canimcim iki canta sana fazla gelir ya, olmayanlarida dusun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gule gule en guzel ve mutlu gunlerde takarsin ins ben plaja gitmiyom ama, bence gunlukte accayip klas cantalar sengözlerimebaksanab optum becerikli arkadasim benim opuyorumnanaktan
ellerine sağlık çok çok güzel olmuşlar ama plaja götürmeye kıyamam ben onları :)
tijencim seni boş bırakmaya gelmiyor ha
çanta dikiyorum dediğin bunlarmıydı kıs.. inanmıyorum sana.. super olmuş bunlar, söyleyecek kelimem yok. bu ne muntazamlık bu ne şıklık ya...
ayrıca sen delimisin plaj çantası olamayacak kadar guzeller bunlar, ben kıyamam kullanmaya sende kıyma :))
kikikikikikki hı hım çanta dikiyom dediğim ,beni 2 gün delirten çantalar ahanda bunlardı
valla işlemesi çok çabuk bitti ama dikişleri 2 günümü aldı, hata bir ara çığlık atasım bile geldi buhran geçiriyodum nerdeyse
niyetimi bozmayacam sersoyum plaj dedim plaj için kulanacam
azıcık havam olsun kısss :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?