- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 73
- 30
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Bence bikini altını ters giymiştobe tobe degıl terry pau
Avrupa ulkerlerinin cogunda var nudistler gidiyor oraya. Orda esime bakin bana bakin falan diye gidilmiyor. Dogaya ciplak geldik ciplak olalim diye sacma sapan dusunceleri var onlarin. Ciplak olmayan kimse o plaja giremez. Bu konu bana daha ilginc geliyor acikcasi o nasil bir iliskidir ya.Çıplaklar plaji vardı bir yerde(sanırim Fransadaydı),siz orayada gidersiniz bu eşle.
Sen de eşine bundan giydir. Brazzers'tan fırlamış gibi "sexi sexi" gezersiniz karı koca
Eki Görüntüle 1590885
sen bakma konu sahıbı bu gacılara
onlar senı ve seksist kocişini kıskanıyolar
sen gıy bıkınını kocan sen ve plajdakı yakısıklılarla kızgın kumlardan serin sulara atla
Sen de eşine bundan giydir. Brazzers'tan fırlamış gibi "sexi sexi" gezersiniz karı koca
Eki Görüntüle 1590885
Konu sahibi bikini demiyor sexy bikini falan diyor o zaman dogal bir bikini dusunmemizi bekleyemez ki.Bu bikini de bahsedilen marka aramalarında çıktı ve gayet normal.Eki Görüntüle 1591004
tabı ya kıskanıyosunuz sızın kocıslerınız sızınle grup fantazileri yapmak ıstemıyo dıye orda cıldırıyosunuz ve konu sahıbıne saldırıyosunuz ama saldırtmam yedirtmem size konu sahıbını!benim kocam yok diye fesatım ben zatenbir faantazili kocam bilem yok
Yani kocası kiskancliktan kan çıkaracak değil de (adamin mezhebi at kosturulacak boyutta) diğer plajdaki barolar girer birbirine.Bunu giyip plaja gidersen kan çıkar orada.
tabı ya kıskanıyosunuz sızın kocıslerınız sızınle grup fantazileri yapmak ıstemıyo dıye orda cıldırıyosunuz ve konu sahıbıne saldırıyosunuz ama saldırtmam yedirtmem size konu sahıbını!
Bence böyle bir şeyi kastediyor seksi derken:)Konu sahibi bikini demiyor sexy bikini falan diyor o zaman dogal bir bikini dusunmemizi bekleyemez ki.
kirmizili olan neye bakiyorki orada :)Bundanmı almış yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?