- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Bilmiyoruz canım öyle yorum yapıyoruz işte pikiniler nasıl beğendin miKonu özetle ne konu sahibi adamın aldıklarını giymek mi istemiyo
Konu özetle ne konu sahibi adamın aldıklarını giymek mi istemiyo
Yok bacim benimde bey geldi gidip kavga çıkarcam tery pauu bikini alcam diyebişi kaçırdım mı on dk içinde
O ne ki..İğğğ, onun ne olduğunuda KK dan öğrendiydim...
helal sana cok supersin allah sonumuzu hayir etsin toplum olarak malesef hic iyi yere gitmiyoruz bindik bir alemate gedeyoz kiyamete insallah fakedirBüyük ihtimal fakesin yeni üye ve sansasyonel bir konu
ama yine de yazayım gerçekse eşin tam bir .....
Yok bacim benimde bey geldi gidip kavga çıkarcam tery pauu bikini alcam diyeAyy yarın Giremezsem adam beni boğdu bilinki
Olağan şeyler canmm teryyy teryyy hep
ıyykkkk ne kadarda banal ne kadarda seksist olmayan bır koca hemen boşa onu conemBenim adama gosterdim pikinileri hec begenmedi
Begeneydi alacagdim ya la
Benim adama gosterdim pikinileri hec begenmedi
Begeneydi alacagdim ya la
Yoo var alanyada giyebilir alanyada üstsüz çok turist var altında minicik bikiniyle birlikteTürkiye'de böyle bir mayoyu giyebileceğiniz bir sahil yok. tabii ki illa da giyeceğim diyorsanız ve bunu size kocanız giydiriyorsa gazete manşetlerin de şuan da seni, sexi bikinini ve başkalarının bakmasından zevk alan kocanı görürdük cicim :) ayrıca bu bir dert mi anlayamadım sizin açınızdan... gayet bundan keyif alıyormuşsunuz gibi geldi de. bence ego tatmini yapıyorsunuz.
Bilmiyoruz canım öyle yorum yapıyoruz işte pikiniler nasıl beğendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?