- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
öyle bir kocayi birde elinde mi tutmak istiyorsun?Elli kili cvp yazmış herkes niye yazmıyosn diyo.açıkcası biraz mantıklı yazdınz öoğu dalga geçiyor ben 4 yıldr çocuk sahibi olamıyorm geçen yıl küstüm bu olaya evliliğim yürüsn istyrum devam ettrmek istiyorum çünkü seviyorum.u olayın devamını isterse durum değişir ama sadece zihinsel kısa bişeyse çok da fazla bişeyleri takmamaya çalışıyorum son yıllarda.kolay geçmedi bnm için.varsa da tefavi olmasını isterm.iğrenç modelleri de giyecek biri değilm.sadecr norml modellerin brz ileri boyutu
Elli kili cvp yazmış herkes niye yazmıyosn diyo.açıkcası biraz mantıklı yazdınz öoğu dalga geçiyor ben 4 yıldr çocuk sahibi olamıyorm geçen yıl küstüm bu olaya evliliğim yürüsn istyrum devam ettrmek istiyorum çünkü seviyorum.u olayın devamını isterse durum değişir ama sadece zihinsel kısa bişeyse çok da fazla bişeyleri takmamaya çalışıyorum son yıllarda.kolay geçmedi bnm için.varsa da tefavi olmasını isterm.iğrenç modelleri de giyecek biri değilm.sadecr norml modellerin brz ileri boyutu
Telefondan yazıyorum eşim günlük gidiş geliş yapıyo istnbul içineTatildesin ve internette fink atıyorsun. Evet anlıyorum :)
terry pau bıkını yazdım googlea bu cıktı karsımaT
T
Terry pau diye bi markanın modelleri
27 kullanıcı 29 ziyaretçiYa eskiden kk de konunun altinda kac uye kac ziyaretci var yazardiya niye yokki artik herkes kesin buraya dolusmusturda niye simdi yok
abovvv o ne ya
nerde yaziyor? azmis yinede ben herkes burda diye dusunmustum27 kullanıcı 29 ziyaretçi
pro uyeler goruyor saedecenerde yaziyor? azmis yinede ben herkes burda diye dusunmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?