Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

Bu konu muhtemelen geyik ama benim teyzemin oglu bir kiza askindan 25 kilo civari verdi. kilo verince kiz buna anca yuz verdi tabii. tatile gitmislerdi beraber, ben fitim sen de fit ol. bize baksinlar, ozensinler. Tas gibiyiz falan bildiginiz kafayi yemisti evlatcagiz o protein tozlarindan bilmem nelerden. Gercekten hem kendisine hem kiza bakilmasindan zevk aliyordu. Tabi sonra ayrildilar ama bu tipler var yani.

Yillarca 'herife bak yanindaki kiza bak' muamelesinden muzdarip oldugu icin diye dusunduk ama dupeduz sacmalik ayol.

Bir de bi hanim vardi konu acmisti hatirlarsiniz esim hep mini giymemi istiyor diye. Benim kuzen de o modeldi, utanmasa kizin eteklerini secerdi. Hava atardi ay ne bileyim o gunler geldi yine aklima icim sisti.

Buraya bakan erkek de cok. Bir kamu spotu yapayim: O STEROIDLERI, TOZLARI FALAN KULLANMAYIN LUTFEN. MALA BAGLIYORSUNUZ

Bende 4 gündür tatildeyim .etekli mayomun üstüne pareoyla havuza girdim dün. eşim cikarmami istemedi .ddışarıdan yuzmeye bir grup genç gelmişti. .. kıskandı. .erkek adam eşini kiskanmali..pikini alsam pıçaklar valla piknimi on parça yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…