- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Ndn yazilmio bebem bende yazamıyorum galiba niyeeeKızlarr çok matrak bi konu açılmış +18 e ama ben yazamıyorum orayaa
orası prolara yani bıze özelNdn yazilmio bebem bende yazamıyorum galiba niyeee
pro uye olmak lazimNdn yazilmio bebem bende yazamıyorum galiba niyeee
Kuzummmm anlamaz bizim adamlar teryyy falanbn denize anca bacaklarımı sokuyom valla seni bilememm
Kuzummmm anlamaz bizim adamlar teryyy falanbacak gibi uzuvlari serinletmek birde kimsenin olmadığı ender yerlerde takilioz biz beyim kızım ben bide in ve cin toplamda beş kisiyiz
Biz buradan söyleyelim siz oraya yazın +18 yazmanın nasıl bi his olduğunu tadalım:)orası prolara yani bıze özel
Genemi ezikcan oluyomm kaçtı konu desene bacim napalim mecbuuurrrpro uye olmak lazim
bende yazmadim
Fakat gene aldım pıçağıorası prolara yani bıze özel
Konu bdv ye açılmıştı ama taşıdılar vicdansızlarNdn yazilmio bebem bende yazamıyorum galiba niyeee
Haha sizinki biraz daha sakin geçiyo demekki sizde 5 olursunuz kuzum insiallahhahaa biz dort kişiyiz eşim ben in ve cin
biz 3 olsak daha ii bence in ve cini atalımHaha sizinki biraz daha sakin geçiyo demekki sizde 5 olursunuz kuzum insiallah
Furcamm kendimi bacimmmKonu bdv ye açılmıştı ama taşıdılar vicdansızlar
pro uyelere ozel o bolumNdn yazilmio bebem bende yazamıyorum galiba niyeee
Bencede haaa bak bizde üç takilalim artık iyi fikir bacimmmbiz 3 olsak daha ii bence in ve cini atalımhahaaa
hahaaa.. Bencede yaaaBiz buradan söyleyelim siz oraya yazın +18 yazmanın nasıl bi his olduğunu tadalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?