Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

başkaslarına bakıyor gibi geliyor bana da bazen demek ki bikiniden miş adamın günahını aldım kyamam ya ben ne yaptım

Arkadas dm atmış bikininin modeli. Lame internetten baktim cok asiri degil ama ben giyemem rahat edemem cok turist gordum o tarzda giyen ve ustsuzde gordum arkadas ilk bastabikininin modelini foto olarak koysaydi bu kadar geyik yapılmazdi yardimci olmaya calisilirdi eger gercekse konu tabi

Kızlar çok görmek istiyorsanız benim etekli mayomu göstereyim
Böyle siyah sexsi sexsi dize kadar iç gıcıklayıcı. Etiketi içinde unutmuşum da tüm tatil gıcıklandım

Vay vaay vaayyy ne karılar var bee

Hadi yine sanslisin. Bikini giymedende asıldım sana. Kocişine okut bu yorumu. Gözü gönlü açılsın adamın. Çılgın seni

Kesinlikle fake olduğunuzu hatta muhtemelen erkek olduğunuzu düşünüyorum lakin olmadığınızı varsayarak eşinize teşhis koyasım geldi.
Fanteziymiş,geçiciymiş falan hikaye bildiğiniz sapkınlık.
Bu işin sonu sizin adınıza kötü yere gider bilin istedim.

benimki elinden gelse yanima yaklaşan erkek sinekleri öldürecek....
Ama kocanız ilginç biriymis...
Boşverin herseyi tatilin keyfini çıkarın

Madem öyle neden boşamışki.

Bahsettiğin firmanın bikini adı altında ürettikleri bildiğimiz alüminyum folyonun renklendirilmiş versiyonları.Sen onu bikini zannedip giyersen doğal olarak herkez şöööyle bir bakar.Bende bakarım ama ayy ne SEXİ hatun diye değil,tipe bak bide ışıklı levha assaydı boynuna der geçerim.
Velhasıl kelam eşin kadar sende dikkat çekmeye meraklısın sıkıntı göremedim o yüzden..

Ayyy bir konu kapatılıp, üye ban yemeden yetiştim ilk defa.

Daha erken ya 36 sayfa olmuşşş kapatmayınnn ama konuyu geyik bölümünee taşıyınnn

aslında her erkeğin hoşuna gider sevgilisinin eşinin dikkat çekmesi . yanında taşıdığı kadının güzelliğiyle dikket çekmesi hayranlık uyandırması amaaa yani bikinili birine bakmak farklı birşey . orda çıplaklığa bakılıyor ayrı durumlar yani . eşinin hoşuna gitmeside eşinin tuhaf olduğunu gösterir benim açımdan . şuda var tatilde öyle pek insanlar biririne bakmaz sana öyle geliyordur . bende ilk günlerinde tatilin kendimi ilk bikiniyle attığımda denize herkes bakıyormuş gibi geliyor utanıyorum sonra alışıyorum . normal yani . bakanda bakar ayrıca ne yapalım yani elbiseyle mi denize gircez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…