- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Bizimki baytar,sizde bi üst modeli varsa olurAbooo kacirdim gul gibi gelini yazziklar ossun bana
Aslında biliyorum çok olumsz şeyler düşünüyosunuz ama bu tarz zihninde yatattığı şeyler olduğunda cinselliktede istekli oluyo.bişey demedim çok zihninde öylesine diyorum bazen.aslında masum aptal aşık bnmki çok seviyoruz birbirimizi
Yok cikkk adamcagiz doktormus daha ne olsun onun bir ust modeli olmaz kiBizimki baytar,sizde bi üst modeli varsa olur
4 gündür tatildeyiz ve eşim 2 tane bikini aldm sana dedi gelmeden .bi tanesi aşırı sexi diğeri de yine sexi sayılır.birlikte olurken azok sezinliyodum ama şimdi iyice şüpelendm .bana bakılması hoşuna gidiyo heycanlandığını hissettim.güzel bi eşim olduğunu hissetmk istiyorum diyo ama kızmayayım diye kıvırıyo
Az çokAzok nedir anlayamadım
Az çok
Teşekkür ederim,
Ben de psikolojik bir rahatsızlık zannettim
4 gündür tatildeyiz ve eşim 2 tane bikini aldm sana dedi gelmeden .bi tanesi aşırı sexi diğeri de yine sexi sayılır.birlikte olurken azok sezinliyodum ama şimdi iyice şüpelendm .bana bakılması hoşuna gidiyo heycanlandığını hissettim.güzel bi eşim olduğunu hissetmk istiyorum diyo ama kızmayayım diye kıvırıyo
O da var zaten de o ayrı konu
Anacım ben mi cahil kaldım bu konularda
20 gün sonra düğünüm var halbuki
Senin çeyizinde yok mu yoksa bu mayolardan?????
Vah vah
Bi yere kaçmasın konu, silinirse sonradan gelenler burdan okusun
Ben de kendi çapımda sevaba gireyim ehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?