Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

konuyu 1 sayfadan sonra kapanmıştır diye 40 geldim ama hala devam ediyor..diğer sayfalarda koydumu bilmiyorum...ama bikinileri gösterebilirmisiniz lütfen merak ettim...kendime bikini arıyordum fikir olurdu :))

konuyu 1 sayfadan sonra kapanmıştır diye 40 geldim ama hala devam ediyor..diğer sayfalarda koydumu bilmiyorum...ama bikinileri gösterebilirmisiniz lütfen merak ettim...kendime bikini arıyordum fikir olurdu :))

kız giyersen bilemiyorum nolur

Konuya fake denmiş.
Üye sahte olabilir.
Ama var böyle erkekler. Karısının fotoğraflarını çekip internete koyma fantazisini duymadınız mı hiç? Adam karısını sergilemekten zevk alıyor olabilir.

He, normal mi? Değil.
Ama "haz" bazıları için çok farklı tanımlar alıyor.

ben dedim swingerler var mesela bana göre hiç normal değil ama çiftler beraber yaptıkları için normal gördüklerini ve aldatmamış olduklarını düşünüyorlar.

Reactions: K_G
Ay tuylerim diken diken olduuuu. Boyle seyler oluyor muymus gercekten yaaaa.
Oldu canım gerçekten amcamda evliydi 2 cocugu ortada kaldı. Pislik pislik le temizleniyo işte. Herşey dökümanlarla ortaya çıktı. Amcam bize kadinin kocası biliyo size noluyo diyodu biz inanmiyoduk hep kiziyoduk ama meğer dogruymus

Sadece bakılmasından değil Başka erkeklerle beraber olurken izleyip zevk alan pekçok koca var. Bunun hayalini kurup eşlerine açılamayanlar çok.
Tuhaf gelmedi o yüzden. Neler neler dönüyor insanların beyninde...

twitterda da hesabı vardır kesin esinin evli cift diye

Şok .
Konudan daha cok şaşırdım buna ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…