- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
En azindan gozluklerini takip baskasinin karisini kizini kesmesindn onlardan haz almasindan iyidir.adam guveniyo karisinin guzelligine4 gündür tatildeyiz ve eşim 2 tane bikini aldm sana dedi gelmeden .bi tanesi aşırı sexi diğeri de yine sexi sayılır.birlikte olurken azok sezinliyodum ama şimdi iyice şüpelendm .bana bakılması hoşuna gidiyo heycanlandığını hissettim.güzel bi eşim olduğunu hissetmk istiyorum diyo ama kızmayayım diye kıvırıyo
Kız senin yüzünden profilimde Cherrycan dön bebeğim yazısı halen duruyomuş yaJelibon ben yine mapusa dusecek gibiyim hakkini helal etCamasir ve sigara getir bana
4 gündür tatildeyiz ve eşim 2 tane bikini aldm sana dedi gelmeden .bi tanesi aşırı sexi diğeri de yine sexi sayılır.birlikte olurken azok sezinliyodum ama şimdi iyice şüpelendm .bana bakılması hoşuna gidiyo heycanlandığını hissettim.güzel bi eşim olduğunu hissetmk istiyorum diyo ama kızmayayım diye kıvırıyo
Aynımçekirdek gibi başladın mı bırakamıyorsunBu geyik de cok fena bisi boyle illet gibim
Gelince gitmek bilmiyi
Dimi ama o tabagin dibini gormeden birakmak yokkkkAynımçekirdek gibi başladın mı bırakamıyorsun
Fantazisi varsa demek4 gündür tatildeyiz ve eşim 2 tane bikini aldm sana dedi gelmeden .bi tanesi aşırı sexi diğeri de yine sexi sayılır.birlikte olurken azok sezinliyodum ama şimdi iyice şüpelendm .bana bakılması hoşuna gidiyo heycanlandığını hissettim.güzel bi eşim olduğunu hissetmk istiyorum diyo ama kızmayayım diye kıvırıyo
Eeee sorun ne niye açtın konuyu?Aslında biliyorum çok olumsz şeyler düşünüyosunuz ama bu tarz zihninde yatattığı şeyler olduğunda cinselliktede istekli oluyo.bişey demedim çok zihninde öylesine diyorum bazen.aslında masum aptal aşık bnmki çok seviyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?