Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

Yani bakmaları yetmic

ekmi

canım bak açıkçası konu gerçekse hiç bir erkek karısına bakılmasından keyıf almaz.herkes eşini sahiplenir.senin eşinde demek ki izlemeyi seviyor.swinger çiftlere bak hep nasıl başlamışlar ne yapıyorlar.senin kocanda seni başkasıyla görse keyif alacak biri sanırım.normal değil.

Şimdi kötü k9nuscam konuşmak istemiyorum o yüzden yorum dahi yapmıyorum böyle erkek musvettelerine :))))

konun gerçek ise kıskanmayan adamdan hayır gelmez derim.

O zaman işin rengi değişir
lafı cımbızla alıyoruz
ne yonde degısır
madem degısır sızde ona gore davranın,
ne sordugunuzu hıcbırımız anlamadık
ne dıyelım ?
ıgrendıgınıze daır bı belırtı yok
kocam heyecanlanıyor dıyorsunuz
reel dusunurse nolur dıyorum
ıs degısır dıyorsunuz
ee ozaman ?
cevabınızı bılıyorsanız soruya gerek var mı ?
bılmıyorsanız bu nasıl soru cevap
sorun ne hanım senın ya !

o değilde diyelim ki benimkocam böyle sapık olsa ben de bana bakılmasından rahatsız olurum ya o adamın canına okurum ben,sende ki bu rahatlık neden?

o değilde diyelim ki benimkocam böyle sapık olsa ben de bana bakılmasından rahatsız olurum ya o adamın canına okurum ben,sende ki bu rahatlık neden?
formatauygun adlı sirin uyeyı mumla arıcaz bence
mantıklı sorulara cevap vermıyor
konu sahıbının agzından lafı zorla cımbızla kerpetenle alıyoruz
tansıyonum cıktı

formatauygun adlı sirin uyeyı mumla arıcaz bence
mantıklı sorulara cevap vermıyor
konu sahıbının agzından lafı zorla cımbızla kerpetenle alıyoruz
tansıyonum cıktı

bakılınca belki kendini seksi hissediyordur hoşuna gidiyordur,bizimde burda aferin harikasınız dememizi bekliyordur bikinileri de merak ettim

Aha
t olduğum

Rahat olduğumu nerden çıkardn işin devamı hayatımı etkileyecek konu

Sen varya kesin fake sin hatta erkeksin bizle kafa buluyorsun seksi iç çamaşırı markası adı yazıp kafa bulmaya calisiyorsun daa burdakiler senden daha zeki yavrummm başka kapiyaaaa

ben esıme baskasının benı begenmesı senı heyecanlandırıyor mu desem sanırım
gazete mansetlerınde cınnet gecıren koca esını 76713617636 yerınden bıcakladı dıye en buyugunden haberı gorursunuz
nasıl rahatlık esıne soruyor
esı rahatca cekınmeden ıc gıcıklayıcı bıkını alıyor
kedıdır kedı dıyorum ınanmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…