- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Ne zamandır tanıyorsun eşini?Hiç mi açmasaydım gırgıra dönmüş muabbet.ya açıkcası işin devamı ısından yedirgin oldm.sadece zihninde haz alıp takıntı yapmışsa tamam ama reelde ne düşünüyo o beni korkuttu.konuyu açınca çekiniyo cvp vermiyo
dıyelım kı gercekde dusunuyorHiç mi açmasaydım gırgıra dönmüş muabbet.ya açıkcası işin devamı ısından yedirgin oldm.sadece zihninde haz alıp takıntı yapmışsa tamam ama reelde ne düşünüyo o beni korkuttu.konuyu açınca çekiniyo cvp vermiyo
Gerçekten hoş bi eşi olduğu içinmi yapıyodr yoksa böyle bi fantezi erkeğin aklında rastlanır bişeymi.netten baktım bu tarz şeyler var ama geçici midrEeee sorun ne niye açtın konuyu?
Ben nereden bileyim bacım sen eşini tanımıyor musun?Gerçekten hoş bi eşi olduğu içinmi yapıyodr yoksa böyle bi fantezi erkeğin aklında rastlanır bişeymi.netten baktım bu tarz şeyler var ama geçici midr
4 yıldr ama evlilik öncesi böyle bişeyi belli etmedi tabi veya yoktu içsel olarak sonradan hissettiNe zamandır tanıyorsun eşini?
Eger bu konu gercek ise esiniz sizi bi obje olarak goruyor uyanin derim. Bende kiskanilmayi sevmem ama kiskanclik ile sahiplenmek arasinda cok incebir cizgi vardir. Sizin esiniz sizi sahiplenmiyor es olarak gormuyor.Hiç mi açmasaydım gırgıra dönmüş muabbet.ya açıkcası işin devamı ısından yedirgin oldm.sadece zihninde haz alıp takıntı yapmışsa tamam ama reelde ne düşünüyo o beni korkuttu.konuyu açınca çekiniyo cvp vermiyo
ooo bu swinger a kadar giderzira hiç bir erkek karısına bakılmasından mutluluk duymaz. [/QUOTEyani Sadece bakmaları mutlu etmicekmi
ekmiooo bu swinger a kadar giderzira hiç bir erkek karısına bakılmasından mutluluk duymaz.
bence sız ona sordukca o daha cok bu konuda cesaretlenıyor4 yıldr ama evlilik öncesi böyle bişeyi belli etmedi tabi veya yoktu içsel olarak sonradan hissetti
Yani bakmaları yetmic
ekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?