- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
- 18
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Deme öyle bacim parçalama içimiziaçaydim kollarimi geeettmeeee diyeydim
Al benimkinden o kadar..adam dinamit gibi geziyor ortada pikinide neymişvalla bu kocalar nerde buyudu gelişti anlamadım.. Benimkisi ikindiden sonra guneşlikleri indiriyor
Pıçak var elimde keserim diyommm bebemmmm at kendini bacimgidin intihar edin kadını rahat bırakın
nee bu dunku uye miiiHanimlar sakin olalim birazdan yeni bir konu acar 'internet kabadayiligi' diye
dur sedefimm , relax relaxx.. Dunki konuda atlamadıysak bugunki vız gelir bizePıçak var elimde keserim diyommm bebemmmm at kendini bacim
Elli kili cvp yazmış herkes niye yazmıyosn diyo.açıkcası biraz mantıklı yazdınz öoğu dalga geçiyor ben 4 yıldr çocuk sahibi olamıyorm geçen yıl küstüm bu olaya evliliğim yürüsn istyrum devam ettrmek istiyorum çünkü seviyorum.u olayın devamını isterse durum değişir ama sadece zihinsel kısa bişeyse çok da fazla bişeyleri takmamaya çalışıyorum son yıllarda.kolay geçmedi bnm için.varsa da tefavi olmasını isterm.iğrenç modelleri de giyecek biri değilm.sadecr norml modellerin brz ileri boyutuonca sey yazdık sız buna mı cevap verdınız
kesın erkek
keskeee en azından o uyede heyecan vardı tutku vardınee bu dunku uye miii
O mu degil mi bilmiyorum ama fake oldugunu dusunuyorum dunku gibinee bu dunku uye miii
haa orası oleeO mu degil mi bilmiyorum ama fake oldugunu dusunuyorum dunku gibi
en onemlisi cevap vardi :))keskeee en azından o uyede heyecan vardı tutku vardı
demi yaa. Hepimizede cevap yazıyodu. Aahh ahh kıymetini bilemedikkkkeskeee en azından o uyede heyecan vardı tutku vardı
Üzüldüm yaşadığınız zorluklar için. Umarım her şey yoluna girer.Elli kili cvp yazmış herkes niye yazmıyosn diyo.açıkcası biraz mantıklı yazdınz öoğu dalga geçiyor ben 4 yıldr çocuk sahibi olamıyorm geçen yıl küstüm bu olaya evliliğim yürüsn istyrum devam ettrmek istiyorum çünkü seviyorum.u olayın devamını isterse durum değişir ama sadece zihinsel kısa bişeyse çok da fazla bişeyleri takmamaya çalışıyorum son yıllarda.kolay geçmedi bnm için.varsa da tefavi olmasını isterm.iğrenç modelleri de giyecek biri değilm.sadecr norml modellerin brz ileri boyutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?