Plajda bana bakılması hoşlanılması eşimin hoşuna gidiyor

o tur pikinilerin erkek versiyonlarida var..
google dan buldum burada gostermeye icim elvermedi...
onlardan birtane hediye edin giymesse kavga cikarin

aa konu sahıbı ogretmenmıs
cumle kuramayan bı ogretmen ılk kez gordum
su ana kadar hıc tam bı cumle kuramadı
harflerın bırbırıne gırmesının sebebı
sanırım bikinilere bakıyor

nasıl insanlar var Allah'ım şükürler olsun sana. kocanız sizi umursamıyor olabilir mi? şahsen kocası hakkında böyle şeyler düşünen bir kadını ben olsam ben de umursamazdım. tabii siz gerçekseniz ondan da şüphe ettim şimdi. :) sizin bastırılmış beğenilmemekle ilgili probleniz var bence. bikini giymiş olabilirsiniz. Antalya'da neler giyiyorlar görüyoruz. kimsenin hakkında şuan inanın sizde düşündüklerimi düşünmemiştim. kocanız hakkında söyledikleriniz çok düşündürücü. bazı adamlar var doğru karısının ne giydiğini pek umursamaz da başka erkeklerin karısına bakmasından hoşlanan bir erkek ilk sizde duydum. hele bunu dile getiren bir bayan şimdi sayenizde gördüm. bence siz bunları buraya hayali duygularınızla yazıp zevk alıyorsunuz. umursanmamak kötü bir şey olsa gerek. insanı şaşırtıyor.

Ahh bebem ah nolacak bu işler bu akşamdan çık bari balkona ben picagimi aldim bekliyom ne adamlar var millete bizimkiler evde tayta bile karşı yafuuu keser anama avradima abbowwww
valla bu kocalar nerde buyudu gelişti anlamadım.. Benimkisi ikindiden sonra guneşlikleri indiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…