- 29 Mart 2016
- 105
- 197
- 103
- Konu Sahibi Redemerald
-
Acele etme. Seni görmek için o kadar hevesli görünmüyor.
Seni özlemesini sağlaman lazım. O da nasılsa sen yapıyorsun diye salmışbana da öyle geliyor o bu şekilde davranınca. Ama beraberken de çok ilgili. Evlenmek istediğini söylüyor sürekli. Asla mesajsız bırakmaz da beni. Bi bu durum aşırı sinir bozucu. Kendimi bazen görüşmek için zorluyormuş gibi hissediyorum.
Bence plan yapmaya devam. Bazı adamları dürtmedikçe kendi dünyalarında yaşıyorlar. Ama şuda var şimdi kim ne plan yaparsa çekip götürebilir. Mesela pazar günü Kahvaltı planı sen yapmassan başkası ailesi arkadaşı yaptıysa oraya gider. Onun İçin sen önden ayarla.yada çok rahata alıstırmıssın biraz özlesin ve plan yapmaya cabalasın. Süpriz falan ne bilim. Beceremiyosa da zorlama mutluysan plana devam
Plan yapmamak başka, gorusme talep etmemek başka. Plan yapamiyorsa bile goruselim, birseyler ayarlayalim diyebilir en azindan, hiç gorusme hevesi goremedim bu adamda ben. Ayrica plandan kastiniz nedir mesela??? Cikip bir kahve icmek, yemek yemek gibi seyler mi yoksa seyahat mi?
Benim eşim de dogum gunum ve yil donumumuz disinda pek seyahat plani yapmaz ama gezmeye, görmeye ve bana uymaya isteklidir, haftasonlarini ve yaz tatillerini de ben ayarlarim evliligimizde sorun olmadi ama hevesli olacak karsidaki de...
Sevgiliyken plan yapmasakta her hafta sonu gorusmeye gelirdi benim yasadigim şehre maksat birbirini gormek degil mi?
Bende de vardı bu model. Söylemezsen kendi donunu giymez, hiçbir fikri görüşü yoktur, sen yemek yemezsen tutup da yiyemez falan öff içim daraldı düşündükçe. Sana kolay gelsin kendine bir oğlan çocuğu evlat edinmek üzeresin, ben daha çekememiştim.
Bu yaz evlenmeyi düşünüyorsunuz ya onu da siz mi planlayacaksınız?
Bilemedim. Ama değişmesi zor gibi. Sorumluluk almak istemeyen bir yapısı var gibi. Eğer değişmezse onu bu şekilde olduğu gibi kabul edebilecekseniz siz bilirsiniz. Ben olsam zorlanırdım herhalde. Bizde eşim hep plan yapar ben fikir söylerim.
Seni özlemesini sağlaman lazım. O da nasılsa sen yapıyorsun diye salmış
ev dışında buluştuğumuz için, hepsi bir plan oluyor aslında. Gidip kahve içmek bile. Şöyle söyleyeyim, çok uzun zamandır “şu gün şu saatte buluşuyor muyuz?” Bile duymadım ağzından. Beraber iş çıkışları eve gidiyoruz bazen. İşyerlerimiz ve evlerimiz yakın. Hep ben diyorum hadi gel şurda kahve içelim. Haftasonu şunu bunu yapalım diye.O bana uyum sağlıyor genelde.
Plan yapmak diyince ben de seyahat ayarlamak ya da günü dolduracak aktivite ayarlamak olarak dusundum o planlari yapmak bazilarina angarya veya karar vermesi zor gelebiliyor cunku ama bir kahve icelim demekte zor degil yahu onu plandan saymam ben ayni evde yaşanmasa bile adam goruşmeye tenezzul etmiyormuş. Evlenince de evden cikmaz muhtemelen.
Bu tip erkekler bu kadar ilgi alaka gösterir. Daha fazlasını umuyorsanız asla tatmin olamazsınız sinirden patlasanız da verebileceği bu kadardır.. sevmiyor mu? Sanmam.. seviyordur sizi. Ama bu kadar yani verebileceği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?