Plansız sevgili ileride sorun yaratır mı?

Redemerald

Nişantaşı Çucuğu
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
105
197
103
İyi geceler herkese,
Sorunum çok basit. Sevgilimle ben ayarlamadığım sürece buluşmuyoruz ya da plan yapmıyoruz. Hep ben “şu gün şurada buluşalım” diyorum. Tatilleri otelleri Seyahatleri ben organize ediyorum. Benim zorumla ancak bazen fikir beyan ediyor. Geçen gün tartıştık mesela. Bilerek hiç buluşalım demedim. 10 gün kadar görüşmedik. Çünkü o da demedi. 10 günün sonunda da Gönlümü almak için pek çaba sarfetmedi. “Oturup konuşalım, mantıklı şekilde çözelim” dedi sadece.(bu özelliğini takdir ediyorum bu arada) ben de sıkıldığım için uzatmadım ama yine eski düzene döndük. Yine ben “şu gün görüşelim.” dedikçe görüşüyoruz.

Bu konuda sürekli tartışıyoruz. Dile getirdiğim zaman, “benim buluşma teklif etmemem seni önemsemediğim ya da görüşmek istemediğim vs anlamlara gelmiyor. Teklif etmekten ya da plan yapmaktan bu kadar rahatsız oluyorsan artık yapma” diyor. Ama tabii ki ben dayanamayıp tekrar ayarlama yapıyorum

bunun dışında herhangi bir sorunumuz yok. Çok iyi anlaşıyoruz. İletişimimiz iyi.

ikilemde kaldığım nokta, bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Acaba bu ileride büyük sorun yaratır mı? Ne bileyim, ilgisizlik vs gibi ciddi durumlara dönüşür mü sizce?

Ve çözmek için ne yapmalıyım? Onun dediği gibi hiç plan yapmayayım mı yani?

Bence plan yapmaya devam. Bazı adamları dürtmedikçe kendi dünyalarında yaşıyorlar. Ama şuda var şimdi kim ne plan yaparsa çekip götürebilir. Mesela pazar günü Kahvaltı planı sen yapmassan başkası ailesi arkadaşı yaptıysa oraya gider. Onun İçin sen önden ayarla. yada çok rahata alıstırmıssın biraz özlesin ve plan yapmaya cabalasın. Süpriz falan ne bilim. Beceremiyosa da zorlama mutluysan plana devam

Acele etme. Seni görmek için o kadar hevesli görünmüyor.

bana da öyle geliyor o bu şekilde davranınca. Ama beraberken de çok ilgili. Evlenmek istediğini söylüyor sürekli. Asla mesajsız bırakmaz da beni. Bi bu durum aşırı sinir bozucu. Kendimi bazen görüşmek için zorluyormuş gibi hissediyorum.

Seni özlemesini sağlaman lazım. O da nasılsa sen yapıyorsun diye salmış

Plan yapmamak başka, gorusme talep etmemek başka. Plan yapamiyorsa bile goruselim, birseyler ayarlayalim diyebilir en azindan, hiç gorusme hevesi goremedim bu adamda ben. Ayrica plandan kastiniz nedir mesela??? Cikip bir kahve icmek, yemek yemek gibi seyler mi yoksa seyahat mi?

Benim eşim de dogum gunum ve yil donumumuz disinda pek seyahat plani yapmaz ama gezmeye, görmeye ve bana uymaya isteklidir, haftasonlarini ve yaz tatillerini de ben ayarlarim evliligimizde sorun olmadi ama hevesli olacak karsidaki de...

Sevgiliyken plan yapmasakta her hafta sonu gorusmeye gelirdi benim yasadigim şehre maksat birbirini gormek degil mi?

evet bir kere öyle bir durum oldu. Ama önceden söz verdiği arkadaşını ekti ben Buluşalım dedim diye. Sürprizi beceremiyor bence. Becermek bir kere kenara, pek düşünemiyor da o tip şeyleri. Doğum günümde yapmaya çalışmıştı ama öyle inanılmaz şeyler değildi tabii. Ona da şükür

ev dışında buluştuğumuz için, hepsi bir plan oluyor aslında. Gidip kahve içmek bile. Şöyle söyleyeyim, çok uzun zamandır “şu gün şu saatte buluşuyor muyuz?” Bile duymadım ağzından. Beraber iş çıkışları eve gidiyoruz bazen. İşyerlerimiz ve evlerimiz yakın. Hep ben diyorum hadi gel şurda kahve içelim. Haftasonu şunu bunu yapalım diye.O bana uyum sağlıyor genelde.

Bu yaz evlenmeyi düşünüyorsunuz ya onu da siz mi planlayacaksınız?
Bilemedim. Ama değişmesi zor gibi. Sorumluluk almak istemeyen bir yapısı var gibi. Eğer değişmezse onu bu şekilde olduğu gibi kabul edebilecekseniz siz bilirsiniz. Ben olsam zorlanırdım herhalde. Bizde eşim hep plan yapar ben fikir söylerim.

yok öyle pasif beceriksiz, karakteri olmayan biri değil. Sadece bu plan ve görüşme ayarlaması konusunda öyle. Ben gezmeyi tozmayı seven biriyim. Hep plan halindeyimdir. O böyle olunca yoruluyorum ve zorluyormuşum gibi geliyor.

evet evlilik planlamasını da ben yürüteceğim gibi duruyor. :/

Plan yapmak diyince ben de seyahat ayarlamak ya da günü dolduracak aktivite ayarlamak olarak dusundum o planlari yapmak bazilarina angarya veya karar vermesi zor gelebiliyor cunku ama bir kahve icelim demekte zor degil yahu, onu plandan saymam ben ayni evde yaşanmasa bile. Adam goruşmeye tenezzul etmiyormuş. Evlenince de evden cikmaz muhtemelen.

aynen korkum da o. Evlenince evden çıkmaması. Yoksa planları yaparım sorun değil.

Bu tip erkekler bu kadar ilgi alaka gösterir. Daha fazlasını umuyorsanız asla tatmin olamazsınız sinirden patlasanız da verebileceği bu kadardır.. sevmiyor mu? Sanmam.. seviyordur sizi. Ama bu kadar yani verebileceği..

Bu tip erkekler bu kadar ilgi alaka gösterir. Daha fazlasını umuyorsanız asla tatmin olamazsınız sinirden patlasanız da verebileceği bu kadardır.. sevmiyor mu? Sanmam.. seviyordur sizi. Ama bu kadar yani verebileceği..

Fazla beklentiye girmemek en iyisi dediğiniz gibi. Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum. Sadece biraz yoruyor. Bazen de sinir bozuyor. İleride kötüleşmediği sürece sorun yok. Ama işte onun da garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…