Plansız sevgili ileride sorun yaratır mı?

Rahat bi tip sanırım. Yani adamın yapısı böyle belki de. Baştan beri böyleyse sıkıntı yok ama sonradan böyle olduysa düşünülmesi gereken bir durum ..

Fazla beklentiye girmemek en iyisi dediğiniz gibi. Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum. Sadece biraz yoruyor. Bazen de sinir bozuyor. İleride kötüleşmediği sürece sorun yok. Ama işte onun da garantisi yok
Sizi bağlı olan kısmı sizin ne istediğiniz.. daha fazla ilgi isterseniz daha özel hissetmek, onun için dünyadaki tek kadın gibi hissetmek isterseniz duyacağınız şey; çok beklentin var, çok şey istiyorsun, dünya senin etrafında dönmüyor..

bugün bu konu üzerine de “benim seninle buluşmak dışında düşündüğüm şeyler de var” dedi. Dediğiniz gibi. “Plan yapmaktan gocunuyorsan yapma” da deyip duruyor. Bir yere varamayacağız muhtemelen.

O zaman dediğim gibi adamın yapısı bu. Yani çokta şey yapmamak lazım ya kabulleneceksiniz ya da ben böyle bir insanla yapamam diyip ayrılacaksınız. Başka çözüm yok gibi

Değer verdiğim bir insanı bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Sadece bu duruma çok alışıp şımarır mı diye endişe ediyorum.

Değer verdiğim bir insanı bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Sadece bu duruma çok alışıp şımarır mı diye endişe ediyorum.
Şimdiden böyle yapıyor. Sizde bunu sorun etmişsiniz ki konu açmışsınız. Yani şöyle düşünün her şey de sorumluluk sizde olacak. Yapması için söylemeniz hatta tekrarlamaniz gerekecek. Böyle ne kadar idare edebilirim diye kendinize sorun. Evlilik düşünüyormuşsunuz o zamani düşünün. Yani basit bir şey gibi görünüyor ama pek basit değil.
Küçük meseleler büyür ileride dağ olur.
Ayrıca " benim seninle buluşmak dışında düşündüğüm şeyler de var " lafından belli oluyor önemsemediği. Hafta da bir gününü size ayiramayacaksa daha diyecek bişey yok. O adamdan bişey beklemeyin. Tek taraflı ilişki yürütmek bi yere kadar.

Yerinde olsam o plan yapmadan yapmazdım normal gelmedi bana açıkçası. Hiç mi ozleyip de kendisi görüşme ayarlamıyor. Sen bekle değil 10 gün bir ayı bile geçse plan yapma bakalm ne yapacak.

Ortada sevgi değil mantık ve alışkanlık var.
Aynı evdeyken de sizi görmeyecek duymayacak. Neden bu adamda ısrarcısınız?

cimriliği var mı?
kimi insanlar sırf para gitmesin diye buluşmak istemez

yoksa seven insan her an göreyim sarılıyim koklayayım kokusunu diye can atar
sizin yerinizde olsam hiç plan vs yapmam trip de atmam

Benim erkek arkadaşım sanki iletisimimiz iyi ama plan yapmak 0,arkadaşlarımın sevgililerine bakıyorum soğukta bekliyorlar 10 dakika görmek icin kızlara zor geliyor diye bu soğukta yurdun yanindaki çardaklarda oturmaya razı oluyorlar evlenirseniz ya da ayrılırsanız burayı güncelleyin lütfen merak icindeyim

Yerinde olsam o plan yapmadan yapmazdım normal gelmedi bana açıkçası. Hiç mi ozleyip de kendisi görüşme ayarlamıyor. Sen bekle değil 10 gün bir ayı bile geçse plan yapma bakalm ne yapacak.

ben de öyle yapmayı düşünüyorum aynen. Kendisi de bunu önerdi işin komiği.
Ortada sevgi değil mantık ve alışkanlık var.
Aynı evdeyken de sizi görmeyecek duymayacak. Neden bu adamda ısrarcısınız?

hiç bu açıdan düşünmemiştim ben. Çünkü sürekli beni ne kadar sevdiğini, evlenmek ve aynı evde yaşamak için sabırsızlandığını söylüyor. Ama dediğiniz şeyi gözlemleyeceğim. Sıkıntılı bir ihtimal.
10 gün görüşmemek mi? yuh. adamla sevgili olduğuna emin misin?

ayağım kırılmıştı. Görüşmek için bizim eve gelmesi gerekiyordu. Birgün tartıştık. Gelmedi. Sonra ben konuşmadım doğru düzgün. Kırılmıştım çünkü. Yine de gelmedi. Geleyim de demedi. Sadece en son “hep böyle mi devam edeceğiz? Konuşup çözelim” dedi. Uzatmadım ben de.
cimriliği var mı?
kimi insanlar sırf para gitmesin diye buluşmak istemez

yoksa seven insan her an göreyim sarılıyim koklayayım kokusunu diye can atar
sizin yerinizde olsam hiç plan vs yapmam trip de atmam

Buluşacağımız ortamları ve yapacağımız şeyleri ona göre seçiyorum genelde. Para biriktiriyoruz çünkü. Ben de çok açılmak istemiyorum. Zaten sıkıntı bu olsa söyler. O tip şeyleri saklamıyoruz.

benim anlamadığım şey de o. Genelde yalnız takılıyormuş ben olmadan önce. Yani yalnızlığı seven ve tercih eden bi insanmış. Ben de seven insan görmeye can atar dedim. Kendisine de dedim yani. “Hiç alakası yok. Plan yapmıyor olmam seninle vakit geçirmek istemediğim ya da soğuduğum anlamına gelmiyor. Böyle düşüncelerin varsa çıkar.” Diyor. Yapım bu demeye getiriyor.
olmasa da olurmuş bu adam. yorucu sıkıcı bi tip

biraz sıkıcı evet. Benim yaptığım planlara uyar. İlgilidir de ama çok ince düşünmüyor sanırım.

buradan bakınca durum biraz daha ciddi geldi. son olarak hiç plan yapmayacağım. Diğer arkadaşlarımla görüşeceğim. Zaten sıkıntı çok büyükse ilgisizliği vs patlak verecektir heralde.

Şöyle düşünün; insanlar sigarayı da seviyor ama bırakmıyor.
Ya da şeker kilo aldırıyor ama vazgeçemiyoruz.
Çünkü alışkanlık var ve bırakamıyoruz.
İnsan yiyeceğe karşı böyleyse bir başka insana karşı böyle olması çok normal.

Ayrıca ben böyleyim deyip değişmek için çaba göstermeyen insanlar asla değişmez. Siz sürekli yıpranan, değişen, ödün veren taraf olursunuz.
Ve bu adam size evlendiğinizde bunu söyleyecek: böyle olduğumu biliyordun. beklentin olmasın dedim. Bile bile evlendin.

Haklı mı haklı.

haha üzüldüm ikimiz adına da şu an. Merak etmeyin güncelleyeceğim herhangi bir gelişme olursa.

fazla tahammül etmişsiniz bence. ben etmezdim.

şu açıdan düşündüm: evlenince aynı evde olacağımız için görüşüyor olacağız. Gezme tozma için de şimdiki gibi yaptığım planlara uyum sağlarsa sorun yok dedim. Korkum bu durumun tam ilgisizliğe dönüşmesi ilerde

Evlenirsen faturaları ödemeleri falan hep sen düşünürsün sen dürtersin ödedin mi şunu yap bunu yap diye
hiç çekilmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…