- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi Redemerald
-
Rahat bi tip sanırım. Yani adamın yapısı böyle belki de. Baştan beri böyleyse sıkıntı yok ama sonradan böyle olduysa düşünülmesi gereken bir durum ..
Sizi bağlı olan kısmı sizin ne istediğiniz.. daha fazla ilgi isterseniz daha özel hissetmek, onun için dünyadaki tek kadın gibi hissetmek isterseniz duyacağınız şey; çok beklentin var, çok şey istiyorsun, dünya senin etrafında dönmüyor..Fazla beklentiye girmemek en iyisi dediğiniz gibi. Ben de beni sevmediğini düşünmüyorum. Sadece biraz yoruyor. Bazen de sinir bozuyor. İleride kötüleşmediği sürece sorun yok. Ama işte onun da garantisi yok
O zaman dediğim gibi adamın yapısı bu. Yani çokta şey yapmamak lazımHayır hep böyleydi.
Sizi bağlı olan kısmı sizin ne istediğiniz.. daha fazla ilgi isterseniz daha özel hissetmek, onun için dünyadaki tek kadın gibi hissetmek isterseniz duyacağınız şey; çok beklentin var, çok şey istiyorsun, dünya senin etrafında dönmüyor..
O zaman dediğim gibi adamın yapısı bu. Yani çokta şey yapmamak lazımya kabulleneceksiniz ya da ben böyle bir insanla yapamam diyip ayrılacaksınız. Başka çözüm yok gibi
Şimdiden böyle yapıyor. Sizde bunu sorun etmişsiniz ki konu açmışsınız. Yani şöyle düşünün her şey de sorumluluk sizde olacak. Yapması için söylemeniz hatta tekrarlamaniz gerekecek. Böyle ne kadar idare edebilirim diye kendinize sorun. Evlilik düşünüyormuşsunuz o zamani düşünün. Yani basit bir şey gibi görünüyor ama pek basit değil.Değer verdiğim bir insanı bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Sadece bu duruma çok alışıp şımarır mı diye endişe ediyorum.
Yerinde olsam o plan yapmadan yapmazdım normal gelmedi bana açıkçası. Hiç mi ozleyip de kendisi görüşme ayarlamıyor. Sen bekle değil 10 gün bir ayı bile geçse plan yapma bakalm ne yapacak.İyi geceler herkese,
Sorunum çok basit. Sevgilimle ben ayarlamadığım sürece buluşmuyoruz ya da plan yapmıyoruz. Hep ben “şu gün şurada buluşalım” diyorum. Tatilleri otelleri Seyahatleri ben organize ediyorum. Benim zorumla ancak bazen fikir beyan ediyor. Geçen gün tartıştık mesela. Bilerek hiç buluşalım demedim. 10 gün kadar görüşmedik. Çünkü o da demedi. 10 günün sonunda da Gönlümü almak için pek çaba sarfetmedi. “Oturup konuşalım, mantıklı şekilde çözelim” dedi sadece.(bu özelliğini takdir ediyorum bu arada) ben de sıkıldığım için uzatmadım ama yine eski düzene döndük. Yine ben “şu gün görüşelim.” dedikçe görüşüyoruz.
Bu konuda sürekli tartışıyoruz. Dile getirdiğim zaman, “benim buluşma teklif etmemem seni önemsemediğim ya da görüşmek istemediğim vs anlamlara gelmiyor. Teklif etmekten ya da plan yapmaktan bu kadar rahatsız oluyorsan artık yapma” diyor. Ama tabii ki ben dayanamayıp tekrar ayarlama yapıyorum
bunun dışında herhangi bir sorunumuz yok. Çok iyi anlaşıyoruz. İletişimimiz iyi.
ikilemde kaldığım nokta, bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Acaba bu ileride büyük sorun yaratır mı? Ne bileyim, ilgisizlik vs gibi ciddi durumlara dönüşür mü sizce?
Ve çözmek için ne yapmalıyım? Onun dediği gibi hiç plan yapmayayım mı yani?
Ortada sevgi değil mantık ve alışkanlık var.İyi geceler herkese,
Sorunum çok basit. Sevgilimle ben ayarlamadığım sürece buluşmuyoruz ya da plan yapmıyoruz. Hep ben “şu gün şurada buluşalım” diyorum. Tatilleri otelleri Seyahatleri ben organize ediyorum. Benim zorumla ancak bazen fikir beyan ediyor. Geçen gün tartıştık mesela. Bilerek hiç buluşalım demedim. 10 gün kadar görüşmedik. Çünkü o da demedi. 10 günün sonunda da Gönlümü almak için pek çaba sarfetmedi. “Oturup konuşalım, mantıklı şekilde çözelim” dedi sadece.(bu özelliğini takdir ediyorum bu arada) ben de sıkıldığım için uzatmadım ama yine eski düzene döndük. Yine ben “şu gün görüşelim.” dedikçe görüşüyoruz.
Bu konuda sürekli tartışıyoruz. Dile getirdiğim zaman, “benim buluşma teklif etmemem seni önemsemediğim ya da görüşmek istemediğim vs anlamlara gelmiyor. Teklif etmekten ya da plan yapmaktan bu kadar rahatsız oluyorsan artık yapma” diyor. Ama tabii ki ben dayanamayıp tekrar ayarlama yapıyorum
bunun dışında herhangi bir sorunumuz yok. Çok iyi anlaşıyoruz. İletişimimiz iyi.
ikilemde kaldığım nokta, bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Acaba bu ileride büyük sorun yaratır mı? Ne bileyim, ilgisizlik vs gibi ciddi durumlara dönüşür mü sizce?
Ve çözmek için ne yapmalıyım? Onun dediği gibi hiç plan yapmayayım mı yani?
cimriliği var mı?bana da öyle geliyor o bu şekilde davranınca. Ama beraberken de çok ilgili. Evlenmek istediğini söylüyor sürekli. Asla mesajsız bırakmaz da beni. Bi bu durum aşırı sinir bozucu. Kendimi bazen görüşmek için zorluyormuş gibi hissediyorum.
Yerinde olsam o plan yapmadan yapmazdım normal gelmedi bana açıkçası. Hiç mi ozleyip de kendisi görüşme ayarlamıyor. Sen bekle değil 10 gün bir ayı bile geçse plan yapma bakalm ne yapacak.
Ortada sevgi değil mantık ve alışkanlık var.
Aynı evdeyken de sizi görmeyecek duymayacak. Neden bu adamda ısrarcısınız?
10 gün görüşmemek mi? yuh. adamla sevgili olduğuna emin misin?
cimriliği var mı?
kimi insanlar sırf para gitmesin diye buluşmak istemez
yoksa seven insan her an göreyim sarılıyim koklayayım kokusunu diye can atar
sizin yerinizde olsam hiç plan vs yapmam trip de atmam
olmasa da olurmuş bu adam. yorucu sıkıcı bi tip
Şöyle düşünün; insanlar sigarayı da seviyor ama bırakmıyor.ben de öyle yapmayı düşünüyorum aynen. Kendisi de bunu önerdi işin komiği.
hiç bu açıdan düşünmemiştim ben. Çünkü sürekli beni ne kadar sevdiğini, evlenmek ve aynı evde yaşamak için sabırsızlandığını söylüyor. Ama dediğiniz şeyi gözlemleyeceğim. Sıkıntılı bir ihtimal.
ayağım kırılmıştı. Görüşmek için bizim eve gelmesi gerekiyordu. Birgün tartıştık. Gelmedi. Sonra ben konuşmadım doğru düzgün. Kırılmıştım çünkü. Yine de gelmedi. Geleyim de demedi. Sadece en son “hep böyle mi devam edeceğiz? Konuşup çözelim” dedi. Uzatmadım ben de.
Buluşacağımız ortamları ve yapacağımız şeyleri ona göre seçiyorum genelde. Para biriktiriyoruz çünkü. Ben de çok açılmak istemiyorum. Zaten sıkıntı bu olsa söyler. O tip şeyleri saklamıyoruz.
benim anlamadığım şey de o. Genelde yalnız takılıyormuş ben olmadan önce. Yani yalnızlığı seven ve tercih eden bi insanmış. Ben de seven insan görmeye can atar dedim. Kendisine de dedim yani. “Hiç alakası yok. Plan yapmıyor olmam seninle vakit geçirmek istemediğim ya da soğuduğum anlamına gelmiyor. Böyle düşüncelerin varsa çıkar.” Diyor. Yapım bu demeye getiriyor.
biraz sıkıcı evet. Benim yaptığım planlara uyar. İlgilidir de ama çok ince düşünmüyor sanırım.
buradan bakınca durum biraz daha ciddi geldi.son olarak hiç plan yapmayacağım. Diğer arkadaşlarımla görüşeceğim. Zaten sıkıntı çok büyükse ilgisizliği vs patlak verecektir heralde.
Benim erkek arkadaşım sanki iletisimimiz iyi ama plan yapmak 0,arkadaşlarımın sevgililerine bakıyorum soğukta bekliyorlar 10 dakika görmek icin kızlara zor geliyor diye bu soğukta yurdun yanindaki çardaklarda oturmaya razı oluyorlarevlenirseniz ya da ayrılırsanız burayı güncelleyin lütfen merak icindeyim
fazla tahammül etmişsiniz bence. ben etmezdim.ayağım kırılmıştı. Görüşmek için bizim eve gelmesi gerekiyordu. Birgün tartıştık. Gelmedi. Sonra ben konuşmadım doğru düzgün. Kırılmıştım çünkü. Yine de gelmedi. Geleyim de demedi. Sadece en son “hep böyle mi devam edeceğiz? Konuşup çözelim” dedi. Uzatmadım ben de.
fazla tahammül etmişsiniz bence. ben etmezdim.
Şöyle düşünün; insanlar sigarayı da seviyor ama bırakmıyor.
Ya da şeker kilo aldırıyor ama vazgeçemiyoruz.
Çünkü alışkanlık var ve bırakamıyoruz.
İnsan yiyeceğe karşı böyleyse bir başka insana karşı böyle olması çok normal.
Ayrıca ben böyleyim deyip değişmek için çaba göstermeyen insanlar asla değişmez. Siz sürekli yıpranan, değişen, ödün veren taraf olursunuz.
Ve bu adam size evlendiğinizde bunu söyleyecek: böyle olduğumu biliyordun. beklentin olmasın dedim. Bile bile evlendin.
Haklı mı haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?