Plansız sevgili ileride sorun yaratır mı?

Bu adım atmamalar evlilikte çok sorun olur. Evlenmeyin kafalarınız uyuşmuyor yukarıda da yazmıştım

Haklısınız. Beklentim ekstrem değil. Çözülmesi gereken bir problem.

bu arada sanki burayı okumuş gibi az önce özür diledi. Bu konuyu yüzyüze konuşalım yine kapatmak istemiyorum dedi.

Özür dilemek birseyi çözmüyor ki. Adam seni kaybetmek istemiyor, neticede güzel vakit geçiriyor senin ile. Ancak parmaginida oynatmiyor. Ya gerçeten karakteri böyle, yada yeterici kadar asik degil.

Her iki durumda sikintili. Dedigim gibi, yerinde olsam yol verirdim. En fazla korkudan bile biraz degisse, bir kaç hafta sonra tekrar sil bastan olur. Senin aradigin seyler, bu adamda yok. Ve bu seyleri aramaya hakkin var. Hele ilerde evlilik düsünüyorsan. Seni tam tatmin etmeyen bir erkek ile beraber olma.

Ha tabiki kusursuz diye birsey yok. Öyle bir insani bulamazsin. Ancak senin en asgari beklentilerini bile karsilamiyorsa, en asgari beklentin pastanin üzerindeki çilek ise, yol vermen gerekiyor. En azindan pasta olan bir adam bulman lazi, çilegide sonra hal edersin. Bu adam pasta bile degil.

Yaslariniz kac?
Bazi erkekler 30 sonrasi yaslarda ilgisiz olmayi dogal zannedebiliyor.
Ikiniz ayni yaslarda ve 30 sonrasiysaniz, yine bazi erkekler sanki kendileri cook gencmis gibi beraber olduklari kadina kendilerini lutuf gibi gorebiliyorlar.
Sanki ooo ben daha genc biriyle de olurdum da bak yine seni kabul ettim, iliskiyi de sen yurut, yukunu de sen tasi dermis gibi.

Evlenince de hiçbişey için parmağını oynatmayacak...bu sözümü unutma

o evliliğin ömrü kısa olur o zaman. O kadar da taviz verecek bir yapıda değilim

Sevgisinden şüphe duymuyorum. Ama evet karakteri böyle. Sizin çizdiğiniz tabloda ayrılmam gerekiyor. Kendimi henüz bu fikre hazırlayamadım

otuz yaşında. Ben de 27. Öyle bir kafada olduğunu sanmıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…