plasenta akreata sorunu olanlar?:(

ezgimm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
141
3
46
Erzurum
arkadaşlar doktorum gecen haftaki kontrolümde bu teşhisi koydu yani plasenta akreata bebeğin eşinin rahim duvarına yapışık olması demek oluyormuş anladığım kadarıyla. normal doğum asla yapamazsın dedi. kan kaybından hayatın tehlikeye girer dedi. sezaryende de aynı risk var ama iyi bi hastanede yapman gerekir dedi. yoksa rahim bile alınabilirmiş:( gerçekten cok kötü hissediyorum ve korkuyorum. ilk gebeliğim ve aklıma kötü kötü şeyler geliyor. bu sorunu yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan arkadaşlar var mı?varsa beni rahatlatabilir mi?

arkadaşlar doktorum gecen haftaki kontrolümde bu teşhisi koydu yani plasenta akreata bebeğin eşinin rahim duvarına yapışık olması demek oluyormuş anladığım kadarıyla. normal doğum asla yapamazsın dedi. kan kaybından hayatın tehlikeye girer dedi. sezaryende de aynı risk var ama iyi bi hastanede yapman gerekir dedi. yoksa rahim bile alınabilirmiş:( gerçekten cok kötü hissediyorum ve korkuyorum. ilk gebeliğim ve aklıma kötü kötü şeyler geliyor. bu sorunu yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan arkadaşlar var mı?varsa beni rahatlatabilir mi?

yukarda ust baslık altına yaz canim. plasenta previa topici var.aynı sorunu yasayanlar var. son zamanlarda bu sıkınıtıyı ceken bizler atlattık, saglikla bebeklerimizi kucagimiza aldik. benimki plasenta parsiyaldı. iyi bir doktor, iyi bir hastane cok onemli. bunları ayarladıktan sonra kendine çok dikkat edeceksin. insallah saglikla bebeğini kucagina alacaksin.

Mayıs ayında normal dogum yaptım, bebegin eşi çok geç ve yavaş geldi. Asırı kanamam oldu. Aynen doktorunun dediklerini yasadım, doktorum rahmi almayı düşündü ama çok şükür gerek kalmadı. BEbegim 3 aylik suanda:) dogumdan önce teşhis konulduğu icin Cook şanslısın, doktorun gerekli tüm hazırlıkları yapacak ve saglikla bebeğini kucağına alacağına inanıyorum Canim.. Korkma sonuçta güvenli bir sekilde sezeryana gireceksin..

Peki Cnm nasıl teşhisi koydu beni bilgilendirirmisin? Teşhis onceden konulamiyor diye biliyordum???? Bende 2. Dogum icin şimdiden araştırma yapıyorum.

Merhaba c
arkadaşlar doktorum gecen haftaki kontrolümde bu teşhisi koydu yani plasenta akreata bebeğin eşinin rahim duvarına yapışık olması demek oluyormuş anladığım kadarıyla. normal doğum asla yapamazsın dedi. kan kaybından hayatın tehlikeye girer dedi. sezaryende de aynı risk var ama iyi bi hastanede yapman gerekir dedi. yoksa rahim bile alınabilirmiş:KK43: gerçekten cok kötü hissediyorum ve korkuyorum. ilk gebeliğim ve aklıma kötü kötü şeyler geliyor. bu sorunu yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan arkadaşlar var mı?varsa beni rahatlatabilir mi?
Merhaba, konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama merak ettim doğumun nasıl oldu? Bende ilk gebeligimde plasenta akretaydim ilkinde bur sıkıntı olmadı şu anda ikinciyi düşünüyorum acaba ondada aaynı sıkıntı olur mu

Back
X