- 21 Eylül 2014
- 21
- 1
- 6
- 39
- Konu Sahibi selvboylum
Çok teşekkür ederim :) sakıncasi yoksa hangi hastane hangi doktor öğrenebilir mıyım.eşimin işi gereği seyahat ediyoruz. Belki denk gelirse ona gideriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim :) sakıncasi yoksa hangi hastane hangi doktor öğrenebilir mıyım.eşimin işi gereği seyahat ediyoruz. Belki denk gelirse ona gideriz
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar gebelik takibi diye bir program var orada sayfamız var plasenta previa diye oradan da konuşabiliriz. ben 35 haftalık oldum çok şükür gün sayıyorum.sizlerin de allah yardımcısı olsun.previa lı iki arkadaşım doğum yaptı iyiler çokşükür
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
yaptırdım canım 23 haftalıkken yaptılar şimdi de zaten 2 hafta önden gidiyor kilosu gerek gorurler mi bilmiyorumGeçmiş olsun canım erken doğum olma olasılığı varsa doktoruna sor ciğer geliştirici iğne var 2 kere yapılıyor bebeğin için bunu yaptir
Bende 22 haftalık hamilyeyken aşırı kanamalı bir şekilde hastaneye gittim 1 hafta yattım 23 haftalıkken aniden doğum yaptım bana o iğneyi yapmadılar 24 haftaliktan sonra yaptıklarını soylediler 19 gün yaşadı bebeğim çok tutunmaya çalıştı hayata sonra kaybettik Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı imkanın varsa bir doktorla kalma riskli gebeler icin doktorlar varmış galiba araştırıp git bence bende herşey aniden olduğu için arastiramadimyaptırdım canım 23 haftalıkken yaptılar şimdi de zaten 2 hafta önden gidiyor kilosu gerek gorurler mi bilmiyorum
Slm cnm bende 29 haftalik doğum yaptım aynı şikayette çok zor bi dönem geçirdim 10 yogun bi kanama geçirdim 11 .gün sezaryan la doğum yaptım bebeğim 17 .gün kuvezde yaşadı bun 11 gün oldu vefat edeli çok dikkatli olun gerçekten bebek yoğun bakım ünitesi iui olan bi hastane seçin bence ve bol bol istirahat edin allah nerde varsa tez zamanda şifa versin çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar şu anda bende böyle bir durum yaşıyorum. gebeliğim 23haftalık. bugün kan boşaldı acille hastaneye kaldırıldım.ameliyat ve gerekli işlemler hazır ama su an kanamam yok çok şükür.bekliyoruz. bu teşhisle doğum yapan arkadaşlar nerede ve nasıl kaç haftalık yaptılar bizi de lütfen bilgilendirir misiniz(
Hangi hastanede yaşınız acaba ?Slm cnm bende 29 haftalik doğum yaptım aynı şikayette çok zor bi dönem geçirdim 10 yogun bi kanama geçirdim 11 .gün sezaryan la doğum yaptım bebeğim 17 .gün kuvezde yaşadı bun 11 gün oldu vefat edeli çok dikkatli olun gerçekten bebek yoğun bakım ünitesi iui olan bi hastane seçin bence ve bol bol istirahat edin allah nerde varsa tez zamanda şifa versin çok geçmiş olsun