Plasenta Previa :(

_orontes_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
4
0
1
Ablam 6 aylık hamile ve plasenta previa teşhisi konuldu. Endişeliyiz. Bu durumu yaşayan anne adayı var mı, doğum nasıl geçti? Ve Antakya'da önerebileceğiniz bu konunun uzmanı doktor var mı acaba?

Ablam 6 aylık hamile ve plasenta previa teşhisi konuldu. Endişeliyiz. Bu durumu yaşayan anne adayı var mı, doğum nasıl geçti? Ve Antakya'da önerebileceğiniz bu konunun uzmanı doktor var mı acaba?
Merhaba nasılsınız. Plesentanın yeri değişti mi iyi misiniz . Ben 9+6 günlük hamileyim şiddetli ağrı ve kanamayla dün gece hastaye gittik bu teşhis koyuldu çok korkuyorum İnternette çok kötü bilgiler okudum

Maalesef değişmedi, şimdi 7 aylık oldu bebek, bekliyoruz biz de. 7 aylıktan sonra biraz zor diye düşünüyorum ama inşallah yukarı çıkarlar...

Sağ olun, sizin de Allah yardımcınız olsun. Haftaya kontrol var, inşallah güzel şeyler söyler doktor. Sizin erkenmiş, yukarı çıkar inşallah..

Sağ olun, sizin de Allah yardımcınız olsun. Haftaya kontrol var, inşallah güzel şeyler söyler doktor. Sizin erkenmiş, yukarı çıkar inşallah..
İnşallah haftaya çok mutlu olursunuz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin inşallah çıkar

bana da 13. haftada bu teshıs kondu
sadece asagı yerlesımlı olması degıl bı de yapısıklık var
stresle duayla hayırlısıyla beklıyorum ben de kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…