arkadaşlar 31 haftalık hamileyım dr.plesantanın aşağıda olduğunu söyledı 3 hafta önce gıttım 31 haftada yukarı cıkma ıhtımalı yuksek dedı yarın tekrar kontrole gıdıcem benım gıbı aynı problemı yaşıyan arkadaşların bilgilendirmesini rica ederim.
Bende 18 haftalik hamileyim benimde plasenta asagida umarim zamanla yukari cikar 3 defa kanamam oldu ilki bir ped dolduracak kadardi son ikisi birkac damla halinde oldu umarim bir daha olmaz sali kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktorumuz
Bayanlar , çok olmuş ama belki aynı durmu yasayalar vardır .17 haftlik hamileyim ikinci gebelik bugün doktor plasenta aşağıda dedi.çok korktum.böyle olup da doğum yapanlar tecrübelerini zi yazarsanız sevinirim
Valla bend bekliyorum.31 de gidicem kontrole çıkıp cikmadigina bakcak.ben 18 hafataligim daha ayrintiliya girmedim.Su anda bise yapmıyorum sadece ara ara ayaklarimi yukarı dikip yatıyorum .bir faydası olur diye. Rahim kısmın da ağrı oluyor acaba ondan mı bilemiyorum .seninde oylemi.Canim çok geçmiş olsun .benim de ayrintilida belli oldu.20 haftalık gebeyim.plesanta previa yani asagidaymis es.inşaallah yukari cikar da saglikli doğum gerçekleştiririz .1 ay sonra tekrar gideceğim.baskasina gitmrssem. Somdo nasilsin.
Ben de netten arastiriyorum duyduğundan beri.inşallah yukariya cikar 24 .haftaya kadar .Dr ne dedi sana .
İnşallah ikimizde sorunsuz bir şekilde alırız kuzucuklarimizi. Ben izmir de yaşıyorum . senBenim de kalcam belinin asagisi çok agriyor .hele yürürken.sonra yürüyemez oliyor.um.neden öyle agriyor bununla baglantisi var midir bilemedim.ne zamandır esi asagida bilmiyorum.detaylida öğrendim ben de ilk.
Asagida da oluyor bazen agri .inşallah düzelir canim.nerede yasiyorsin .
İnşallah ikimizde sorunsuz bir şekilde alırız kuzucuklarimizi. Ben izmir de yaşıyorum . sen
Sagol canım .senin çıkmış mi yukarı . birde cinsiyetini öğrendim mi. Erkek olan annelerin ki hep aşağıda oluyomus bugün nette böyle bişeye rastladım . benim de erkek doğruluğu varmi ki acabaAnkara dayim.inşallah plesantan senin de yukari cikmistir .sana da dua edicem.güzel haberlerle don Dr dan.ben daha dun gittim.bir ay sonraya baklaim kontrolün.haberdar et durumundan.saglikla kalin bebeginle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?