Merhaba arkadaşlar ben dün görüşmemi yaptım yarın ameliyatımı oluyorum. 80 beden de karar kıldım. Aylin hanımda zorlamadı beni 85 olsun diye. Bugün sütyenimi falan alıp hazırlanacağım. Aylin hanımı tanımama vesile olduğunuz için çok teşekkürler
Hadi bakalım hayırlısı. inşallah sorunsuz atlatırsın sen de. Aylin hanım büyük meme konusunda ısrar etmez zaten o da hep doğal görünümden yanadır.
Merhaba şekerler; evet nefes almam dün gayet sıkıntılıydı, bugün ağrım düne göre az ama halen yoğun, özellikle kol kıpırdayınca bayağı zorlanıyorum. 80 beden yaptırdım , ama gayet hoş görünüyorlar sütyen içinde , büyüklükleri tam benim istediğim gibi. Neyse şu ağrılar ne zaman bitecek??
15 gün fazla tatlım. ben 4-5 gün sonra çocuklarımı kucaklamaya başlamıştım yani o kadar süre bile yeterli. çocuklar dediğim biri 14, diğeri 11 kg... drenlerinden kurtulunca oh be dünya varmış dersin, sonra günlük hayatına devam edersin. tekrar geçmiş olsun.
Kızlar ben de Aylin hanımla konuştum kongreye gitmiomuş bu Cuma ameliyat oluyorummmmmmmmmmm
Ben de bu haftasonu Aylin hanıma ameliyat olacağım.Kas altı yapacak bana.Ben de kendimi onun tecrübesine teslim etmiş durumdayım nasıl uygun görüyorsa öyle olsun :)
Aklıma aklıma takılan da şu ki;
Ben yıllık iznimde olacağım yani 1 haftam olacak iyileşmek için. 1 hafta sonra işe döndüğümde çok zorlanırmıyım?
Malum yazın ortasındayız ince kıyafetler içinde sporcu sütyeni filan çok belli olmazmı?
Normalde dolgulu sütyen kullanıyorum öyle yok gibi durmuyorlar ama işte hasta gibi de gitmek asla istemiyorum.
Sizlere danışmak istedim :kedi:
Ben de bu haftasonu Aylin hanıma ameliyat olacağım.Kas altı yapacak bana.Ben de kendimi onun tecrübesine teslim etmiş durumdayım nasıl uygun görüyorsa öyle olsun :)
Aklıma aklıma takılan da şu ki;
Ben yıllık iznimde olacağım yani 1 haftam olacak iyileşmek için. 1 hafta sonra işe döndüğümde çok zorlanırmıyım?
Malum yazın ortasındayız ince kıyafetler içinde sporcu sütyeni filan çok belli olmazmı?
Normalde dolgulu sütyen kullanıyorum öyle yok gibi durmuyorlar ama işte hasta gibi de gitmek asla istemiyorum.
Sizlere danışmak istedim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?