kızlar bişey sormak istiyorum.. meme buyutme ameliyatından sonra ilerde emzirme döneminde ya da hamılelikten sonra sarkma ya da bozulmalar meydana geliyor muymus. doktora sorabilir misiniz?ya da bilen varsa söyleyebilir mi?
Evet jennacığım çıkarıldılar. Yaklaşık 2.5 ay oldu. Kim demişse yanlış demiş. Aylin hanım altını dokuyla destekliycem düşmeyecek bir daha demişti, öyle de oldu canım. Geçmiş olsun sana da.
O kadar olsun vitiligo:)Onca zahmeti çektikten sonra bir günden bişey olmasın.Senin için çoook sevindim.Darısı başımıza:)
Arkadaşlar 3 haftam doldu. Bu 3 hafta hakikaten sihirli. Ne ağrım , sızım kadı, ne halsizliğim. Evet tamda Aylin hanımın dediği gibi 3 hafta dolunca ameliyat olmamış gibi olacaksın hakikaten öyle sanki memelerim hep benimleymiş gibi. Yılbaşı geliyor heryer dantelli sütyen dolu, eh birkaç tane almadan olmaz dedim, aldım. Yılbaşı gecesi kaçak dantelli takacağım birtane daha fazla dayanamayacağım. 1 geceden bir şey olmaz herhalde di mi?
Aylin hanım 3 ay kullandırıyor. Yani bundan sıkılsan bile penye , altı balensiz başka sütyene geçebiliyorsun maalesef(( İz yapıp protez yerleşimini bozmasın diye
normal dantelliler giyilmiyo mu yanii :gitme: ayyy 3 ay da gecmek bilmez ki :hulya:
Heheh bunca yıl destekli sütyenlerle yaşamışız :) 3 ay bunun yanında ne ki?
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer :) Benim 2 buçuk ay oldu bile :) Nasıl geçti hiç anlamadım :)
:dance: :dance: ewet aslında yaa cok haklısın sütyensiz hali bile destekli sütyen giymiş halinden güzelsen yılbasında giyersin güzelim sütyenlerden kaydirigubbakcemile5 biz sporcu sütyeniyle dewam delikafadulden
Ben de giyemiyorum daha senağlama Sağ göğsümde kapsül problemi olduğu için bir süre daha sporcu sütyeni takacağım. Aman problem geçsin de sittin sene sporcu sutyen de takabilirim zemuszemus
Dediğin gibi sütyensiz hali bile çok güzel. Allah tüm isteyenlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
fisfisfis canım yaa bu kapsül benm resmen korkulu rüyam :sinifsinif: biraz detaylı anlatr mısın? nasıl farkettiniz kapsül olstgunu? bi de oluşmaması için nelere dikkat etmek gerekiyo? inşallah en kısa sürede atlatrsın tatlim kaydirigubbakcemile5
Canım kapsülü 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktorum farketti. Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sertti zaten hep. Doktor ineceğini söylüyordu muayenelerde. 1 ay sonra sağ göğsüm sola göre daha yukarıda kalınca anlamıştım ters bir şey olduğunu. mafoldumben
Doktorum muayene ettikten sonra 3. derece kapsül oluştuğunu söyledi. Biliyorsun muayene sırasında elleriyle göğsü sıkıp kontrol ediyorlar. O sırada anladı tabi. Şok oldum duyunca :1shok:
En son geçen hafta gittim kontrole. 1,5 ay daha bekleyelim dedi. 3. derece olduğu için (En kotusu 4 oluyor bu arada) kendi kendini toparlama ihtimali varmış. Ocak ortasına kadar bekleyeceğiz. Değişiklik olmazsa küçük bir operasyonla kapsülü alacağını söyledi. Umarım gerek kalmaz :Saruboceq:
Masaj yapıyorum şimdi. Ameliyat sonrası masaj vermemişti doktorum. Gerek görmediğini söylemişti. Kapsül olayından sonra istediğin zaman yapabilirsin dedi. Sanırım masaj yapmak kapsül oluşumunu engelleyebiliyor. Ama işte vücüt yapısı herkesin farklı. Olacağı varsa masajla da masajsız da bir şekilde olabiliyor ne yazık ki...
Kafana takma sakın! olumlu düşün olumlu olsun...İlk öğrendiğimde ben çok kötüydüm ama şimdi alıştım. Bakmıyorum bile ne durumda olduklarına. Masaj yapıyorum aklıma geldikçe.
Uzaktan bakıldığında sağ göğsüm sola göre 1 parmak daha yukarıda. Biraz daha sert ama 1 ay öncesinek ıyasla yumuşama var. Bu da umut verici kaydirigubbakcemile2
Böyle kalsa bile diyorum eski haline göre çok çok güzeller
Forumda okuduğum yazılardan gördüğüm kadarıyla kapsül olmayıp da göğüsleri arasında simetri farkı olanlar olmuş başlarda. Zamanla eşitlenmiş ama. Zaten göğsün oturması 6 ay-1 yıl arası diyor doktorlar.
Ben de giyemiyorum daha senağlama Sağ göğsümde kapsül problemi olduğu için bir süre daha sporcu sütyeni takacağım. Aman problem geçsin de sittin sene sporcu sutyen de takabilirim zemuszemus
Dediğin gibi sütyensiz hali bile çok güzel. Allah tüm isteyenlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. Kapsül için çok erken değilmi? Doktorun kimdi? Diz protez mi yoksa pütürlü mü? Çok sordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?