plastik cerrah mı kbb dr hangisini tavsiye edersiniz

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
arkadaşlar bende burun esteeiği ameliyatı düşünüyorum.sizlerden de fikir almak istedim.dr olarak plastik cerrahı mı yoksa k.b.b dr tavsiye edersiniiz?hacettepe ye fiyat sordum 1 800 olur dedi.dr önerilerinizi de bekliyorum.normalde burnum kalkık sadece biraz küçüktmek istiyorum.tv izlemiştim foto çekip bilgisayarda yüze uygun burun şeklini dr gösteriyor mu?

kbb mı plastık cerrah mı sorusundan zıyade hangı doktor dıye sormak lazım bence. Prof olup çok kotu amelıyat yapan doktorlar var hangı alnada olursa olsun.

ikisinide en ince ayrıntısına kadar açıklasa yetkili bir arkadaş güzel olurdu :) googledan ara demesin kimse. buraya gelen yabancı biri için faydalı olcak emin olun.

cevaplarınız için tşkler.burun estetiği yapran arkadaşlar hangisini tercih ettiler acaba.bana plastik cerrah daha yakın geliyor gibi.birde dr tavsiyesi bekliyorum

arkadaşlar bende burun esteeiği ameliyatı düşünüyorum.sizlerden de fikir almak istedim.dr olarak plastik cerrahı mı yoksa k.b.b dr tavsiye edersiniiz?hacettepe ye fiyat sordum 1 800 olur dedi.dr önerilerinizi de bekliyorum.normalde burnum kalkık sadece biraz küçüktmek istiyorum.tv izlemiştim foto çekip bilgisayarda yüze uygun burun şeklini dr gösteriyor mu?

Merhabalar;Ameliyat olmaya aday biri olarak size araştırmalarım sonucu KBB Op. Dr. Emre İLHAN ı tavsiye edebilirim. 6 aydır araştırıyorum burun ameliyatı olup hiç olumsuz sonuç alaan birine denk gelmedim.

Merhabalar;Ameliyat olmaya aday biri olarak size araştırmalarım sonucu KBB Op. Dr. Emre İLHAN ı tavsiye edebilirim. 6 aydır araştırıyorum burun ameliyatı olup hiç olumsuz sonuç alaan birine denk gelmedim.

tavsiyeniz için tşk ederim.operasyon sonucunu daha sonra paylaşırsanız sevinirim en azında fikir sahibi olurum.

cevaplarınız için tşkler.burun estetiği yapran arkadaşlar hangisini tercih ettiler acaba.bana plastik cerrah daha yakın geliyor gibi.birde dr tavsiyesi bekliyorum

Ben plastik cerrah tercih ettim ve kesinlikle kbb yaptrma derim etraftan duyduklarim icin ben kbb tercih etmedim. Burun ameliyatinda doktorun tecrubesi cok onemli cunku ne kadar cok burun yaptysa o kadar farkli yuze farkli burun uygulamis demektir buunda tasarim cok onemli biliyosun yuz ifademiz bile degisiyor gorsellik acisindan plastik cerrah tavsiye ederim et ve kemik aldrcaksan zaten onuda hallediyorlar ameliyatta

benim sağlık sorunlarım da olduğu için (deviasyon, et..) estetik konusunda uzmanlaşmış bir kbb ci araştırdım. süreyya şeneldir e karar verdim. :)

benim sağlık sorunlarım da olduğu için (deviasyon, et..) estetik konusunda uzmanlaşmış bir kbb ci araştırdım. süreyya şeneldir e karar verdim. :)

tanıdığım kbb uzmanlarına ameliyat olan bütün arkadaşlarım gidip plastik uzmanına bi daha ameliyat oldu.

Son düzenleme:
Sadece estetik amaçlıysa plastik cerrah daha mantıklı bir seçim olur diye düşünüyorum.Ama başarılı kbb doktorları da var.

Ben de burnumdan deviasyon ameliyatı olmuştum plastik cerraha. Sonuçtan çok memnun kaldım. Araştırma döneminde çok muallakta kalmıştım K.B.B'mi yoksa plastik cerrahmı diye ben tercihimi plastik cerrahtan yana kullandım. Burnum da büyük bir değişiklik istemiyordum kesinlikle, kemik eğriliğini düzeltti ve burnumu hafiften inceltti estetik olarak yaptığı tek oydu benim talebim doğrultusunda. Kısaca K.B.B uzmanlık alanında olan sorunları da plastik cerrah çözebiliyor rahatlıkla. Ama estetiğe hakim çok güzel işler çıkaran K.B.B uzmanlarıda var, bir arkadaşım K.B.B uzmanına ameliyat oldu hem içten olan sorunu düzeltti hem de estetik açıdan burnu çok güzel oldu.

Arkadaşlar, ben yaklaşık iki yıl önce estetik ameliyat konusunda tanınmış bir KBB doktoruna ameliyat oldum. Aynı doktora benim çevremden birkaç kişi daha ameliyat oldu. Hatta bir arkadaşım aynı anda hem estetik hem sinüzit ameliyatını beraber oldu. Bence estetik olarak sonuçlar mükemmel. Aynı anda burundan nefes alma sorunu da KBB doktorları tarafından daha iyi çözülüyor diye düşünüyorum. Bana soran herkese kendi doktorumu tavsiye ediyorum. Ancak KBB ci mi yoksa plastik cerrah mı sorusunun doğru bir cevabı yok bence. Bu tamamen doktora bağlı.

Arkadaşlar, ben yaklaşık iki yıl önce estetik ameliyat konusunda tanınmış bir KBB doktoruna ameliyat oldum. Aynı doktora benim çevremden birkaç kişi daha ameliyat oldu. Hatta bir arkadaşım aynı anda hem estetik hem sinüzit ameliyatını beraber oldu. Bence estetik olarak sonuçlar mükemmel. Aynı anda burundan nefes alma sorunu da KBB doktorları tarafından daha iyi çözülüyor diye düşünüyorum. Bana soran herkese kendi doktorumu tavsiye ediyorum. Ancak KBB ci mi yoksa plastik cerrah mı sorusunun doğru bir cevabı yok bence. Bu tamamen doktora bağlı.

eğer nefes alma problemi estetik kaygınızın yanında yer alıyorsa o zaman kesinlikle kbb uzmanı derim ben,birde şu var arkadaşlar plastik cerrahlar her türlü estetiği yapıyorlar uzmanlık alanları sadece burun değil,ancak kbb uzmanları devamlı burun ameliyatı yapa yapa burun şekli olsun fizyolojik sorunlar olsun güzel sonuçlar çıkartıyorlar

En güzel cevabı vermişsiniz. Kesinlikle doktora bağlı bir durum.

kesinlikle plastik cerrah.2 arkadasım da kbb ye oldu ameliyat ve çok problem yaşadılar.daha sonra estetik cerraha gittiler 2. ameliyatlarını oldular ve hayatlarından çok memnunlar suan.hatta doktor ismi de verebilirim.kendimde ameliyat olmuştum göğüs büyütme :) aynı doktora götürdüm onları da, prof. dr. ufuk bilkay.

merhaba, ameliyat oldunuz mu dr emre ilhana olduysanız sonuç nedir paylaşırmısınız
ben revize olmalıyım....onun için sordum doğal olması kimsenin anlamaması önemli benim için birde eski burnumun formunda yapabilir mi sizce.... fotoğrafımı göstersem....yani birebir olamasada

kbb ciler daha iyi diyorlar ama plastik cerrahi de tecrübeli olan doktorlar biraz daha iyi sadece estetiğe yöneldiikleri için :)

Kbb uzmanlarının yaptıgı burunlar daha guzel oluyor.
kbbciler burun cildinden anlamıyor burnu gösteren cilttir ve ne 30 tane revizyon hastası arkadaşım var sadece 2 tanesi plastik cerrah hastası diğerlerinin hepsi kbbci varın siz düşünün. kbbcinin iyi yapması için aşırııııı deneyimli olması şart eren taştan gibi mesela

Back
X