- 2 Eylül 2015
- 7
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi DidemTuncer
-
Burun ameliyat-ı için gittimNe ameliyati icin gittin ki?
Allah allah niye psikoyatriste yolkadi ki. Burnunun resmini gorebilir miyim? Acaba burnun duzgun yaptirmak isteme nedenjn psikolojik mi diye dusunmus olabilirBurun ameliyat-ı için gittim
Allah allah niye psikoyatriste yolkadi ki. Burnunun resmini gorebilir miyim? Acaba burnun duzgun yaptirmak isteme nedenjn psikolojik mi diye dusunmus olabilir
Ben sadece burnumdan rahatsız Olduğum için ağladığımı söyledim,o da ağlamalarını dindirmek için git psikiyatrisle görüş dediSebep olarak bir sey soylemedi mi hic ?
Şok oldum beni oraya gönderince Dışarıya çıkınca ağlamaya başladım ve saatlerce susmadım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Yorumlar da çok samimi biri olduğu söyleniyordu doktorun ama duvar vardı resmen aramızda güldüğünü görmedim bileağladığını söyledn die pskoljinin bozuk oldgnumu sandı ondan mı gönderdi acaba çok saçma burun icin gidip orya yönlendirmesi.
aglama canim bossa niye ağlıyon doktor dengesz belliki bde burnun da cok kotu degl bnce yüzüne gitmiş bosa dert etmeŞok oldum beni oraya gönderince Dışarıya çıkınca ağlamaya başladım ve saatlerce susmadım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Yorumlar da çok samimi biri olduğu söyleniyordu doktorun ama duvar vardı resmen aramızda güldüğünü görmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?