Plastik cerrahi beni psikiyatriste yolladı

DidemTuncer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
7
2
1
29
Ameliyat günüm belli olsun diye doktora gittim beni psikiyatriste yolladı o da anti-depresan verdi bana,ne yapacağımı bilmiyorum.Bana doktor ismi Lazım Ege bölgesinde.Ve böyle bişey başına gelen oldu mu?

ağladığını söyledn die pskoljinin bozuk oldgnumu sandı ondan mı gönderdi acaba çok saçma burun icin gidip orya yönlendirmesi.

ağladığını söyledn die pskoljinin bozuk oldgnumu sandı ondan mı gönderdi acaba çok saçma burun icin gidip orya yönlendirmesi.
Şok oldum beni oraya gönderince Dışarıya çıkınca ağlamaya başladım ve saatlerce susmadım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Yorumlar da çok samimi biri olduğu söyleniyordu doktorun ama duvar vardı resmen aramızda güldüğünü görmedim bile

aglama canim bossa niye ağlıyon doktor dengesz belliki bde burnun da cok kotu degl bnce yüzüne gitmiş bosa dert etme

Nefes alma konusunda bir problemin yoksa bence burnun gayet iyi hani öyle göze batan bi burun yapısına sahip değilsin ama illaki burnumu beğenmiyorum dışarıda da görüntü açısından problem yaşıyorum diyorsan on yıl geçse bile yaptırırsın burnunu canım :) Bu nedenle hiç sıkıntı yapma ağlamana değmez

ne var ki psikiyatr a göndermesinde
psikiyatr dan neden böyle utanıyorsunuz
hala mı deli doktoru diyecek kadar geridesiniz

Doktor bunu yapmakta yerden göğe kadar haklı. Doktorunuz çok etik davranmış, ki hakkında bahsedilenler doğrudur, iyi bi doktora denk gelmişsiniz kıymetini bilin. normalde her plastik cerrahın aynı şeyi yapması gerekir ama özellikle özel kliniklerde etik kaygılar maalesef bazı duygusal (!) kaygılardan sonra geliyor. her plastik cerraha eğitiminde mutlaka hastanın öncelikle kendiyle barışık olduğuna emin olması gerektiği öğretilir.

Bir de işin şu boyutu var ; doktor hakkında bu sitede olumsuz yazı yazıldığında sevgili doktorlarınız(!) ilginç bir şekilde memnun olmayanların bipolar bozukluk olduğunu ve bu yazıların siteden çıkartılmasını istiyor.

Bende soruyorum kendilerine sizin elinizde böyle bir rapor var mı diye. Kem küm edip daha sonrasında da yasal olarak karşımıza geliyorlar bu sefer yapacak bir şey kalmıyor maalesef.

benım kuzenım plastik cerrah
hastalarını amelıyat öncesı ne olursa olsun ıllakı psıkologa yönlendırır...
olması gerekende odur
bunun tibbi bi acıklaması var cunku...
doktorlarınn ısıne karısanlara da cok sasırıyorum dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…