Öksürüğü vardı, bal da almıştım ayıptır söylemesi.Yutamaz, kuvvetli bir şekilde ısırması lazım. Ki anladığım kadarıyla oglunuz bunu yapamaz neden tattırayım diyorsunuz.3-4 yaşlarında dimi
26 aylık bu arada. Isırsa bile şeftaliyi bile lifli diye yemeyen bir çocuk.Yutamaz, kuvvetli bir şekilde ısırması lazım. Ki anladığım kadarıyla oglunuz bunu yapamaz neden tattırayım diyorsunuz.3-4 yaşlarında dimi
Hırıltı eğer ciğere giderse olur. Mideye giden şey neden hırıltı yapsın?26 aylık bu arada. Isırsa bile şeftaliyi bile lifli diye yemeyen bir çocuk.
Bunu gerçekten yutmuş olabilir mi bilmiyorum..
Hırıltıdan başka ne reaksiyon verebilir ki..
Midesinde erir tehlikeli olmaz diye düşündüm ama...Hırıltı eğer ciğere giderse olur. Mideye giden şey neden hırıltı yapsın?
Ciğere gitmemiştir midesindedir ama plastik doğada bile 1000 yıl kalıyor. Midede ne kadar kalır acaba?Midesinde erir tehlikeli olmaz diye düşündüm ama...
midesinde mi erir?Midesinde erir tehlikeli olmaz diye düşündüm ama...
Sinekli sirke içti, bir de eline verdiğim kaşığı kırıp yutmuş olabilir diye mi tutanak tutulur..Yalniz yasadiklari cok sakincali bi durum.hastaneye gitseniz tutanak tuttururlar polise.
Ihmalkarliktan dava bile acilir.
Cunku ikinci kez olmus.
Gerci tekrarida muhim degil.cok onemseniyo artik boyle seyler hakli olarak
Doktoruyla konuştum, gözlemleyin dedi, acile gidecek bir reaksiyon yok dedi.midesinde mi erir?
dogada 2 senede eriyor.
sizin şuan da acilde olmayı düşünmeniz lazım
Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız, sağolun.Mide asiti jileti bile eritiyor. Korkmayın bir sorun olmaz soluk borusuna kaçmadığı sürece.
Soluk borusu ve ciğerlere kaçıncada şiddetli öksürük yada solunum durması olurdu zaten.
Çok evham yapmayın.
Siz oyle dusunuyor olabilirsiniz ama busekilde oluyo.Sinekli sirke içti, bir de eline verdiğim kaşığı kırıp yutmuş olabilir diye mi tutanak tutulur..
Elindeki çakmak yada bıçak değil ki..
ne ihmali şaka mısınız.
Arabasında giden çocuğun eline verdim yesin diye.
Bir baktım o haldeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?