• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platanik aşk

İsmini biliyosan nerde olduğunu araştır nerde hangi birimde savcı mesela, sonrada o alanda bi konuda fikir danış savcı beye:)

Önce face adresini bul sonra diğer sosyal platformlarda tara twitter instg gibi. Bakalım nişanlısı sözlüsü sevgilisi var mı? Sonra facede ortak arkaşlar var mıymış ona bak varsa ortak arkadaş üzerinden yürü. Yoksa aktif olarak kullandığı herhangi bir face grubu vs var mı ona bak varsa git sende katıl gruba. Onun takip ettigi ilgisini çekecek post at aktif ol sonra mesajlaşmalarda denk gelirsen ordan yürü. Poff savcı bile kurtulamıyor benden ya :KK43: Resmen içimdeki stalk canavarı çıktı.
Aganaptin sen ya :))) cok tstlisin

İsmini biliyosan nerde olduğunu araştır nerde hangi birimde savcı mesela, sonrada o alanda bi konuda fikir danış savcı beye:)
Birimini biliyorum da ne bileyin odasına gidip bir şey sormaya da çekiniyorum.Keşke öğretmen olsaydı(başta öğretmen zannetmiştim çünkü hep öğretmen-öğrenciydi.) o zaman daha kolay olurdu ama şimdi onun alanıyla alakalı ne bileyim tuhaf geliyor sizce olur mu?

Savcı olsa bile illa ki bir hobisi vardır. Onu bulmaya çalış. Küçük bir yerse takibe al gittiği yerlere takıl. Hatta şöyle yapabilirsin. Eğer lojmanda oturmuyorsa ve oturduğu binada kiralık daire varsa komşu bile olabilirsin. Sonuncusu azıcık abartı ama direkt aklıma geldi yazayım dedim.

Savcı olsa bile illa ki bir hobisi vardır. Onu bulmaya çalış. Küçük bir yerse takibe al gittiği yerlere takıl. Hatta şöyle yapabilirsin. Eğer lojmanda oturmuyorsa ve oturduğu binada kiralık daire varsa komşu bile olabilirsin. Sonuncusu azıcık abartı ama direkt aklıma geldi yazayım dedim.
Küçük bir ilçe olduğundan gidilecek yer pek yok maalesef.

Hayatında kimsenin olmadığından eminsen sosyal medya üzerinden yürü bence. Beğen, takip et, kendini farkettir. Hatta ben olsam onu takip ettikten sonra o bahar şenliği etkinliğini paylaşırdım mesela :KK76:

Savcı olduğunu nasıl öğrendiniz o bilen birine sorun olma dı mı gidin adliyeye orada bi çalışana sorun dolaylı olarak(mesela savcı beyin eşi arkadaşım olur vs onlarda bekar derse öğrenirsiniz şaçma ama aklıma başka birşey gelmiyor)
Bekarmış dolaylı yollardan dediğinize benzer şekilde öğrendim

Hayatında kimsenin olmadığından eminsen sosyal medya üzerinden yürü bence. Beğen, takip et, kendini farkettir. Hatta ben olsam onu takip ettikten sonra o bahar şenliği etkinliğini paylaşırdım mesela :KK76:
sözlü veya nişanlı değilmiş.Ama sevgilisi var mı yada aklında birisi var mı bilemiyorum

Back
X