- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittiğimiz yerde hep öğretmenler vardı,öğretmen zannetmiştim ama araştırınca öğretmen olmadığını öğrendim hiç ortak arkadaş yok maalesef face'de bileÖnce evli olup olmadığını öğren sonra birilerine söylersin tanıştırırlar. En sağlıklısı bu.
Aganaptin sen ya :))) cok tstlisinÖnce face adresini bul sonra diğer sosyal platformlarda tara twitter instg gibi. Bakalım nişanlısı sözlüsü sevgilisi var mı? Sonra facede ortak arkaşlar var mıymış ona bak varsa ortak arkadaş üzerinden yürü. Yoksa aktif olarak kullandığı herhangi bir face grubu vs var mı ona bak varsa git sende katıl gruba. Onun takip ettigi ilgisini çekecek post at aktif ol sonra mesajlaşmalarda denk gelirsen ordan yürü. Poff savcı bile kurtulamıyor benden yaResmen içimdeki stalk canavarı çıktı.
Birimini biliyorum da ne bileyin odasına gidip bir şey sormaya da çekiniyorum.Keşke öğretmen olsaydı(başta öğretmen zannetmiştim çünkü hep öğretmen-öğrenciydi.) o zaman daha kolay olurdu ama şimdi onun alanıyla alakalı ne bileyim tuhaf geliyor sizce olur mu?İsmini biliyosan nerde olduğunu araştır nerde hangi birimde savcı mesela, sonrada o alanda bi konuda fikir danış savcı beye:)
evet galiba tek seçenek bu ama ortak arkadaş yok mallesefÖnce evli olup olmadığını öğren sonra birilerine söylersin tanıştırırlar. En sağlıklısı bu.
ne sorabilirim sizce?Nerede savcı olduğunu biliyor musunuz gidin adliyeye orada çalışana sorun
Küçük bir ilçe olduğundan gidilecek yer pek yok maalesef.Savcı olsa bile illa ki bir hobisi vardır. Onu bulmaya çalış. Küçük bir yerse takibe al gittiği yerlere takıl. Hatta şöyle yapabilirsin. Eğer lojmanda oturmuyorsa ve oturduğu binada kiralık daire varsa komşu bile olabilirsin. Sonuncusu azıcık abartı ama direkt aklıma geldi yazayım dedim.
E peki adam o ilçede mi yaşıyor? Orada yaşıyorsa muhakkak gezecek. Vardır takılacağı bir yer.Küçük bir ilçe olduğundan gidilecek yer pek yok maalesef.
Arkadaşım söyledi.Onun bir arkadaşı adliyede görmüşSavci oldugunu nerden ögrendiniz?
Savcı olduğunu nasıl öğrendiniz o bilen birine sorun olma dı mı gidin adliyeye orada bi çalışana sorun dolaylı olarak(mesela savcı beyin eşi arkadaşım olur vs onlarda bekar derse öğrenirsiniz şaçma ama aklıma başka birşey gelmiyor)ne sorabilirim sizce?
Danla bilic böyle ünlü oldu daha futbolcuları trolleyerekHayatında kimsenin olmadığından eminsen sosyal medya üzerinden yürü bence. Beğen, takip et, kendini farkettir. Hatta ben olsam onu takip ettikten sonra o bahar şenliği etkinliğini paylaşırdım mesela![]()
Di mi?Danla bilic böyle ünlü oldu daha futbolcuları trolleyerek![]()
Arkadasinizin arkadasi taniyormu peki muhabbetleri varmi? Evli mi barkli mi ögrensin, degilse kisa yoldan desin seninle tanismak isteyen biri var diye.Arkadaşım söyledi.Onun bir arkadaşı adliyede görmüş
Bekarmış dolaylı yollardan dediğinize benzer şekilde öğrendimSavcı olduğunu nasıl öğrendiniz o bilen birine sorun olma dı mı gidin adliyeye orada bi çalışana sorun dolaylı olarak(mesela savcı beyin eşi arkadaşım olur vs onlarda bekar derse öğrenirsiniz şaçma ama aklıma başka birşey gelmiyor)
sözlü veya nişanlı değilmiş.Ama sevgilisi var mı yada aklında birisi var mı bilemiyorumHayatında kimsenin olmadığından eminsen sosyal medya üzerinden yürü bence. Beğen, takip et, kendini farkettir. Hatta ben olsam onu takip ettikten sonra o bahar şenliği etkinliğini paylaşırdım mesela![]()
Resmi bir ortamda tanışmışlar.Bunu diyebilecek kadar samimi değilArkadasinizin arkadasi taniyormu peki muhabbetleri varmi? Evli mi barkli mi ögrensin, degilse kisa yoldan desin seninle tanismak isteyen biri var diye.