- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi ortamda tanışma olmazda.Ancak görme olur.Ögretmenseniz ve o ilcede yasamiyorsaniz sadece sosyal medyadan ulasabilirsiniz. O da ne derece saglikli olur bilemedim.
Ancak eylul ayinda yuz yuze gorusme imkaniniz olur. Resmi torenlere katilirlar genelde. Oooo bana kaldiysa 29 ekimde anca tanisirsiniz![]()
İlçede gezilecek yok ilçe dışına gidiyordur hafta sonu muhtemelenE peki adam o ilçede mi yaşıyor? Orada yaşıyorsa muhakkak gezecek. Vardır takılacağı bir yer.
Hadi hayırlısıBekarmış dolaylı yollardan dediğinize benzer şekilde öğrendim
Lojmanda oturuyor olabilir aslındaadliyenin etrafında dolaş,adamın evini öğren oralarda takıl yürüyüş falan yap o civarlarda
Lojmanda oturuyor olabilir aslında
Şu an tatil olması nedeniyle ailemin yanındayım ama gidince deneyeceğim.aa süper yeri yurdu belli,sen sürekli bakımlı ol o civarlarda dediğim gibi bi şekilde vakit geçir...bi gün görmesen başka gün kesin görürsün...
Ya olabilir aslında bende düşündüm ama hatırlar mı ki beni?Üstünden zaman geçti çünküaynı kafe rastlaşma şansınız varsa kendinizi belli edin onun olduğu ortamda.
yeşil ışık yakın. bakıyor mu size falan dikkat edin.
ama ben olsam direkt facebooktan arkadaş olarak eklerim.
belki de hiçbir şey sormadan o da merhaba falan diye başlayacak; girecek mevzuya. belli mi olur...
aklınızda kalmasın. bence adım atın. tek seçenecek facebook. yani tabii ki şansınız var.
büyütmeyin siz yeter ki. olmazsa da olmaz. hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Ya olabilir aslında bende düşündüm ama hatırlar mı ki beni?Üstünden zaman geçti çünkü
Bilemedim insan biraz çekiniyor da hani laf söz olur diyehatırlaması gerekmez bence. hatırlamazsa hatırlatırsınız. önemli olan tanışma isteğinizden haberdar olması.
Ya en fazla ne olacak ki? Karşılık vermez. Yalnız onlar biraz şüpheci oluyorlar. Direkt eklersen kabul etmeye bilir. Önce karşılaşmaya bak. Sana bir gözü alışsın sonra ekle.Bilemedim insan biraz çekiniyor da hani laf söz olur diye
Bilemedim insan biraz çekiniyor da hani laf söz olur diye
E ekleyin sosyal medyadan isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü karaama savcıysa egosu bir tık yüksek olabilir aman dikkat
ha ha ha sana ozelden mesaj atayimBirimini biliyorum da ne bileyin odasına gidip bir şey sormaya da çekiniyorum.Keşke öğretmen olsaydı(başta öğretmen zannetmiştim çünkü hep öğretmen-öğrenciydi.) o zaman daha kolay olurdu ama şimdi onun alanıyla alakalı ne bileyim tuhaf geliyor sizce olur mu?
bence tanışmasınSuc isleyin![]()
Aynen babada kabul etmez gibi geliyor tanımazsaYa en fazla ne olacak ki? Karşılık vermez. Yalnız onlar biraz şüpheci oluyorlar. Direkt eklersen kabul etmeye bilir. Önce karşılaşmaya bak. Sana bir gözü alışsın sonra ekle.