• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platanik aşk

Ögretmenseniz ve o ilcede yasamiyorsaniz sadece sosyal medyadan ulasabilirsiniz. O da ne derece saglikli olur bilemedim.
Ancak eylul ayinda yuz yuze gorusme imkaniniz olur. Resmi torenlere katilirlar genelde. Oooo bana kaldiysa 29 ekimde anca tanisirsiniz:KK70:

Ögretmenseniz ve o ilcede yasamiyorsaniz sadece sosyal medyadan ulasabilirsiniz. O da ne derece saglikli olur bilemedim.
Ancak eylul ayinda yuz yuze gorusme imkaniniz olur. Resmi torenlere katilirlar genelde. Oooo bana kaldiysa 29 ekimde anca tanisirsiniz:KK70:
Resmi ortamda tanışma olmazda.Ancak görme olur.

adliyenin etrafında dolaş,adamın evini öğren oralarda takıl yürüyüş falan yap o civarlarda

aynı kafe rastlaşma şansınız varsa kendinizi belli edin onun olduğu ortamda.
yeşil ışık yakın. bakıyor mu size falan dikkat edin.
ama ben olsam direkt facebooktan arkadaş olarak eklerim.
belki de hiçbir şey sormadan o da merhaba falan diye başlayacak; girecek mevzuya. belli mi olur...
aklınızda kalmasın. bence adım atın. tek seçenecek facebook. yani tabii ki şansınız var.

büyütmeyin siz yeter ki. olmazsa da olmaz. hiçbir şey kaybetmezsiniz.

aynı kafe rastlaşma şansınız varsa kendinizi belli edin onun olduğu ortamda.
yeşil ışık yakın. bakıyor mu size falan dikkat edin.
ama ben olsam direkt facebooktan arkadaş olarak eklerim.
belki de hiçbir şey sormadan o da merhaba falan diye başlayacak; girecek mevzuya. belli mi olur...
aklınızda kalmasın. bence adım atın. tek seçenecek facebook. yani tabii ki şansınız var.

büyütmeyin siz yeter ki. olmazsa da olmaz. hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Ya olabilir aslında bende düşündüm ama hatırlar mı ki beni?Üstünden zaman geçti çünkü

Bilemedim insan biraz çekiniyor da hani laf söz olur diye
Ya en fazla ne olacak ki? Karşılık vermez. Yalnız onlar biraz şüpheci oluyorlar. Direkt eklersen kabul etmeye bilir. Önce karşılaşmaya bak. Sana bir gözü alışsın sonra ekle.

Bilemedim insan biraz çekiniyor da hani laf söz olur diye

o adam sizce bu kız da bana faceten yazdı diye insanlara yayacak mıdır? öyle yapsa ne olacak ki?
tanışma isteği bence sakıncalı değil.
ama bu benim fikrim.
siz bu konuda rahat değilseniz, kendinizi iyi hissetmeyecekseniz yapmayın madem.

E ekleyin sosyal medyadan isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara :D ama savcıysa egosu bir tık yüksek olabilir aman dikkat

Bisey geldi aklima. Hani suralilar buralilar diye facebookta grup kuruyorlar ya siz de su ilcede calisan memurlar falan diye bir grup kurup ekleseniz. Biliyorum cok ergence ama araya 2 ay girecek. Gec kalmisim demeyin

Birimini biliyorum da ne bileyin odasına gidip bir şey sormaya da çekiniyorum.Keşke öğretmen olsaydı(başta öğretmen zannetmiştim çünkü hep öğretmen-öğrenciydi.) o zaman daha kolay olurdu ama şimdi onun alanıyla alakalı ne bileyim tuhaf geliyor sizce olur mu?
ha ha ha sana ozelden mesaj atayim

Back
X