- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
ben katılabilirim belki :) gerçi şu aralar 6week 6pack programını indirdim ama daha bir kez yaptım
Çok memnun olurum doğrsu bende şu vücudumu bir şek,llendirsem diyorum...plates malzemen varmı yoksa çok uygun fiyata bir markette satılıyor bugün aldım bende bi hevesle başlamayı düşünüyorum nasipse..
maalesef yokşu aralarda alabileceğimi sanmıyorum annemin eli biraz sıkışık ama 23 marttan sonra olabilir sınavım var çünkü geçtikten sonra başlarız bi de benim kilo da vermem lazım 6 kilo fazlam var
Tama canım ne zaman istersen o zaman beklerim sen sınavını hallet hele...benimde 10 kio fazlam var plates sıkılaştırdığı için daha çok kilo vermiş gibi gösteriyor diyorlar...Bu arada uygun fiyat dediğim 24.9 tl olduğu için demiştim normalde çok pahalı oluyo...Sana sınavında başarılar dilerim..
siz kaç yaşındasınız ? sınav bitsin ben size haber vereyim 13 gün kaldı zaten atlatıcam yakında
Benim bitti canım şükür...27 yaşındayım..Sen kaç yaşındassın
18valla benim önümde uzuun bir sınav maratonu var hala bakalım iyi geçer inşallah
Geçer canım sadece elinden geleni sonuna kadar yaptığından eminsen iyi geçeceğinden eminim gerisi nasip...
benim egzersiz çalışmalarım plates ağırlıklıdır arkadaş olalım:)
aynen kısmet neyse o eğitim danışmanına falan da gittim stres de pek yok onun sayesinde işte bir tek kilo aldım bu dönemde onu vermem lazım sınavdan sonra ona taktım kafayı
Sınav işi bittikten sonra bol bol vaktin olur vermeye
nursehülya,sen nerden yapıyosun platesi?
Ben yeni başlayacağım bugün...Tavsiye ettiğin bir site varmı...Bende cd yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?