• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plates le incelmeler birazda dikkat etmek

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Esim 47 kiloya inmemi istiyor ve kendimde çok istiyorum ... onun haricinde gittikçe saldim kendimi ve yağ bağladı göbeğim çıktı berbat duruyor ... bebegimin doğum gününe az kaldi güzel prenses model elbise giymek istiyorum yaklaşık 2 ayim var sabah tartida 53.8 gördüm malesef .... 2 ayda 7 kilo vermem gerek emzirdigim için oruç tutmuyorum paylaşım yapmaya çalacağım buraya haydi bakalım neler olacak

Ölçülerim 02.07.2016

Göğüs:90
Bel:73
Göbeğin en şişko kısmı:85
Kalça:87

Son düzenleme:
Sabah kalkınca ebru saklının 2 haftada 2 beden incel platesini aletsiz olarak yaptım kahvaltida yulaf süt 5 zeytin 1 dilim ekmek peynir domates ve salatalık yedim çokmu olmuş yau :kahve:

Sabahleyin ebru sallı yaptım yine sabah kilom 53.3 idi üstelik iftarda anneme gittik bol yağlı ekmekli etli yemek yedim ama cay yanina tatlı yemedim .. yarında ölçülerimi yazarım ahh ahh belim 60 olsa çok güzel olurdu

Bu sabah 53 kg geldim ama daha plates yapamadım bebeğim uyitabilirsem yapacağım insallah

Dün plates yaptım ama bugün daha yapmadım sabah 52.9 geldim

Merhaba ben de size benzer bir durumdayim. Yaklasik kilom 55. 1 ay icinde 50 olmak istiyorum. Bunu da pilates ve yediklerime dikkat ederek basarmam gerek. Size katilabilir miyim? Birbirimize destek oluruz :) Kolay gelsin.

Merhaba ben de size benzer bir durumdayim. Yaklasik kilom 55. 1 ay icinde 50 olmak istiyorum. Bunu da pilates ve yediklerime dikkat ederek basarmam gerek. Size katilabilir miyim? Birbirimize destek oluruz :) Kolay gelsin.
Tabi çok güzel yarin yapalım ben ama plastesten sıkıldım leslie veya jilian yapicam ah ah 53 de sabit kaldım ya

Bende incelmek istiyorum. Kaç gündür jilliana başlıcam. Fırsat olmuyor. Sende jilliana başlarsan süper olur Belki birbirimizi motive ederiz burada. En son tartıldıgım 53 küsürdüm. Ama bayramda almış olabilirim. Hedefim 48-50 aralığında olmak. Tabi asıl amacım dış görünüşte ince görünmekte. Bende basen ve bacak çok var. Resmen tüm yağlar orada. Sadece sporla gider onlar tabi inşallah. Diyet yapıyordum bayramda saldım kendimi. Yarın düzene giriyorum artık. Kilo ve beden ölçülerimi reglim bittikten sonra yazarım.

Back
X