• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platform bot ??

fourth_month

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
46
0
296
Ankara

Merhaba arkadaşlar,
Sizlerin fikirlerine sunmak istediğim birşey var, ne olur yardımcı olun,
internette bir bot buldum, muya' nın, çok uygun geldi fiyatı, ancak, rahat olur mu? şık mı spor mu? bilemedim, resmini paylaşacağım,
tarzımı az-çok anlatayım, genelde lacivert, gri, vizon, siyah ve beyaz tonlarında giyiniyorum, topuklu ayakkabı pek kullanmıyorum (ama çok istiyorum kullanmayı :34: ) tunikler, taytlar, dar paça jeanler, zaman zaman mini etek kullanıyorum, çok olmasa da şık şeyleri spor giyime uyarlamaya çalışıyorum, şimdi bu tarz botlar çok rahatsız mı?benzeri kullananlar bi fikir verebilir mi? ben gidiyorum mağazada deniyorum, o an çok rahat geliyor alıyorum, geliyorum eve giyiyorum, bi de dışarda giyeyim dediğimde, ilk yarım saatten sonra sıkıntı çıkıyor :17: ne olur bi fikir

$op_568_72175_11778_XL.webp
$p_568_72175_XL.webp

bu tarz bir botum var. dar paça pantolonla çok güzel oluyor.

yine de denemeden alma derim. muyaya gidip denersin nette daha ucuzsa netten alırsın.

bence güzel bir ayakkabı. bir çok şeyle kombinlenebilir.

Bot çok şık ve zarif. Fakat bu topuk boyu ve şekli çok rahatsız oluyor. Bunun uzunu çizmem var topuk boyu aynı severek giyiyorum ama gerçekten rahatsız ediyor zor ayağım bileklerim ağrıyor bel ağrısı yapıyor ben de kapılıp almıştım. Çok giyemiyorum bu yüzden günlük kullanılabilecek rahatlıkta değil.Ben fazla yüksek olmasa da hep topuklu ayakkabı çizme giyen bir insanım üstelik. Yine de alayım diyorsanız alın güzel bir bot ama iki gün üst üste giyemezsiniz hele de alışık değilseniz.

bu tarz bir botum var. dar paça pantolonla çok güzel oluyor.

yine de denemeden alma derim. muyaya gidip denersin nette daha ucuzsa netten alırsın.

bence güzel bir ayakkabı. bir çok şeyle kombinlenebilir.

Bot çok şık ve zarif. Fakat bu topuk boyu ve şekli çok rahatsız oluyor. Bunun uzunu çizmem var topuk boyu aynı severek giyiyorum ama gerçekten rahatsız ediyor zor ayağım bileklerim ağrıyor bel ağrısı yapıyor ben de kapılıp almıştım. Çok giyemiyorum bu yüzden günlük kullanılabilecek rahatlıkta değil.Ben fazla yüksek olmasa da hep topuklu ayakkabı çizme giyen bir insanım üstelik. Yine de alayım diyorsanız alın güzel bir bot ama iki gün üst üste giyemezsiniz hele de alışık değilseniz.

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için,
kitie, muya' nın mağazasını pek bulamadım, oyüzden deneme şansım olmadı bi de kampanyanın bitmesine saatler var, fiyatı 39.90 olunca dedim acaba alsam mı diye?

shewal, sen böyle deyince biraz tereddüt ettim şimdi :18: ben de pek topuklu kullanan bi insan değilim üstelik :)

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için,
kitie, muya' nın mağazasını pek bulamadım, oyüzden deneme şansım olmadı bi de kampanyanın bitmesine saatler var, fiyatı 39.90 olunca dedim acaba alsam mı diye?

shewal, sen böyle deyince biraz tereddüt ettim şimdi :18: ben de pek topuklu kullanan bi insan değilim üstelik :)

fiyat çok uygunmuş, şekli şemali de çok hoş kendini gösteriyor . beğenmişseniz alın arada bir giymek için insan kendini topukluyla daha bi iyi hissediyor malum:) ama her güne giyilmez ben giyemiyorum en azından.

Yüksek topuklu da alçak topuklu da rahat değilmiş uzmanlar öyle diyor ortası olacak..Ama yüksek topuk tabii daha hoş daha estetik..Bir de bununla karda düşersen facia olabilir yakınlarda arkadaşım merdivenden düştü çok korkmuştu..İfadesini hala unutamıyorum!Nerede kullanacağına bağlı..

Vallahi aldım gitti, bakalım ne zaman gelecek? gelince mutlaka fikirlerimi paylaşacağım sizinle, hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, üşenmediniz cevap verdiniz, kadınlar kulübü farkı bu olsa gerek :81: Öpüyorum sizi çokkk...

Back
X