Saç Rengi ve Saç Boyama platin röflemi rezil etti dipleri turuncu oldu

zll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
15
0
36
İçel Mersin
kızlar ben yaklaşık 5 aydır sık platin röfle yaptırıyordum platin sarı gibi oluyordu hoş duruyordu tek renkmiş de arada yansımalar varmış gibi. dün büyük bir hata yapıp mersinde komşuların önerdiği bi kuaföre gittim adama derdini anlattım nasıl bir şey istediğimi anlattım ki zaten kör değil dip röfle yapacak. neyse adam kendi kafasına göre başladı yapmaya sık dememe rağmen kahve rengi saçlarım tutam tutam görülüyor. en son da cila attı saçıma kaşıma da sürdü bunu. 10 15 dakika sonra yıkayınca saç diplerim turuncu turuncu parlamaya başladı aradaki tutamlar da.. saçım da platinlikten çıkıp açık limon sarısı oldu
saçım daha ıslakken çığlığı bastım ama elemanıyla bir olup bu saç kumral turuncu değil demeye başladı, zamanla oturur dedi ama dünyamı başıma yıktı.. bi ton para aldı saçımı önlerini toplayamaz duruma getirdi.. o kadar mutsuzum ki uyuyamadım tüm gece sabahın köründe de mesaj yazıyorum :gitme:

ne yapmalıyım ben şimdi beklesem dipteki ve aradaki turunculuk kaybolur mu?? ya da boyamalı mıyım .. ne yapmalıyım.. cumartesi yurtdışına gidiyorum bi seneliğine yani orda boyatma imkanım yok gider ayak güzelleşiyim dedim iğrenç oldum (

cnm saçını düzeltmeden neden para verdin ki senin istediğin gibi yapamamış sonuçta daha önce pazarlık yapsaydın keşke istediğim gibi olmazsa para vermem diye bazı kuaförler bir tek bundan anlıyor maalesef.. ama yine git bence o kuaföre düzeltmek zorunda saçlarını..

canım şimdi boyatırsan saçın yanabilir yani şuanki durumdan dahada kötü sonuç ortaya çıkabilir.. bence bu durumu güzel ve saç rengine uyan bir makyajla örtbas edebilirsin ..üst üste boyarsan saçın yanabilir.. biraz bekle bence.. saçını şekil ver yada topla...dünyanın sonu değil ... Resim koyarmısın ... bide..

off canım off toplanacak gibi değil işte... dipler rezalet aynaya bakmak istemiyorum artık!

foto koyamıyorum canım yeterli mesajım yokmmuş

kendi kuaförünüze gidin ve küllü bir lumineks( cila) atsın. o kapatır anca turunculukları. tabii,renk koyulacak. ama hiç yoktan iyidir

Üstlerden tutam alıp bir kaç paket attırın kendi kuaförünüze.En azından dipleriniz gelene kadar bu bayağı bir idare eder sizi.

çok teşekkürler kızlar.. çok gerginim mutsuzum , oraya güzelleşip gidiyim hem sevgilime de süpriz yapıyım dedim ama sinirden ölmekteyim..
öğleden sonrakuaföre gidip düzeltmesini isteyecem bakalım, ama yüzsüz herif kabul etmez diye çekiniyorum mafoldumben

çok teşekkürler kızlar.. çok gerginim mutsuzum , oraya güzelleşip gidiyim hem sevgilime de süpriz yapıyım dedim ama sinirden ölmekteyim..
öğleden sonrakuaföre gidip düzeltmesini isteyecem bakalım, ama yüzsüz herif kabul etmez diye çekiniyorum mafoldumben

kızlar yeniden cila attı ama sonuç aynı.. hala mükemmel bir iş yaptığını savundu bana ... arkadaşım da yanımdaydı kız saçımın arkasındaki turuncu tutamları gösterince o olur zaten dedi.. off kısaca sonu yok.. napıyım ben acaba küllü kumralla boyasm mı yoksa köprüleri yakıp tümden kahve mi boyasam..

yardım edin :çok üzgünüm:

yok
kahve boyama...bu kuaförden uzak dur. bir şey beceremiyor demek...eski kuaförüne git ona göster. bakalım o ne diyecek....

canım bende bundan bir ay önce röfle yaptırdım iğrenç oldu.başka bi kuaföre gittim 3 gün sonra gel dedi yani hemen boyatma derim zaten saçın yıpranmıştır.3 gün sonra gittim ama çok kötüydüm senin gibi uyuyamadım aynalara bakamadım.saçıma düz renk çikolata kahve boya sürdü.çok güzel bir renk oldu.herkes bu ne renk diye sormaya başlayınca moral tavan yaptı :) tabi ama bir haftada aktı sonra tekrar çikolata kahve boyattım şuanki rengi tam oturdu ve harika bi renk.dsaçların kaldırabilecek gibiyse bi dene bence.

yok
kahve boyama...bu kuaförden uzak dur. bir şey beceremiyor demek...eski kuaförüne git ona göster. bakalım o ne diyecek....

canım eski kuaförüm sivasta o yüzden başkasına yaptırmak zorunda kaldım da rezil oldu..

ayrıca ressam44 , sana da eşekkür ederim canım da merak ettiğim şey şu zaten benim dipler turuncu turuncu parlıyor bi de çikolata kahve boyatınca daha da parlamasın sonra?? kakül kestim evde kendime de en azından bikaç gün idare ediyim diye , parlamayacaksa çikolata kahveye boyatıyım de kurtulayım şu ızdıraptan..

1 sene boyatamicaksaniz,koyu bir renge donun ve oyle gidin.kotu sarilardan daha iyidir.mesela 8li renkler yada 6 li falan.

Oha eski konuymus.bende yazıyorum. Bune ya 7 yil olmus.kim guncelliyor bunlari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…