kızlar ben yaklaşık 5 aydır sık platin röfle yaptırıyordum platin sarı gibi oluyordu hoş duruyordu tek renkmiş de arada yansımalar varmış gibi. dün büyük bir hata yapıp mersinde komşuların önerdiği bi kuaföre gittim adama derdini anlattım nasıl bir şey istediğimi anlattım ki zaten kör değil dip röfle yapacak. neyse adam kendi kafasına göre başladı yapmaya sık dememe rağmen kahve rengi saçlarım tutam tutam görülüyor. en son da cila attı saçıma kaşıma da sürdü bunu. 10 15 dakika sonra yıkayınca saç diplerim turuncu turuncu parlamaya başladı aradaki tutamlar da.. saçım da platinlikten çıkıp açık limon sarısı oldu 
saçım daha ıslakken çığlığı bastım ama elemanıyla bir olup bu saç kumral turuncu değil demeye başladı, zamanla oturur dedi ama dünyamı başıma yıktı.. bi ton para aldı saçımı önlerini toplayamaz duruma getirdi.. o kadar mutsuzum ki uyuyamadım tüm gece sabahın köründe de mesaj yazıyorum :gitme:
ne yapmalıyım ben şimdi beklesem dipteki ve aradaki turunculuk kaybolur mu?? ya da boyamalı mıyım .. ne yapmalıyım.. cumartesi yurtdışına gidiyorum bi seneliğine yani orda boyatma imkanım yok gider ayak güzelleşiyim dedim iğrenç oldum
(

saçım daha ıslakken çığlığı bastım ama elemanıyla bir olup bu saç kumral turuncu değil demeye başladı, zamanla oturur dedi ama dünyamı başıma yıktı.. bi ton para aldı saçımı önlerini toplayamaz duruma getirdi.. o kadar mutsuzum ki uyuyamadım tüm gece sabahın köründe de mesaj yazıyorum :gitme:
ne yapmalıyım ben şimdi beklesem dipteki ve aradaki turunculuk kaybolur mu?? ya da boyamalı mıyım .. ne yapmalıyım.. cumartesi yurtdışına gidiyorum bi seneliğine yani orda boyatma imkanım yok gider ayak güzelleşiyim dedim iğrenç oldum