Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saç zor değil

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Arkadaşlar bunu buraya yazmamım amacı aslında tecrübelerimi paylaşmak. Ben aslında koyu kumral saçlarımla saç boyamayı aklından bile geçirmeyen biriydim ta ki 3 sene öncesine kadar. Önce saçımı biraz açtım baktım güzel oldu birkez daha.. ve birkez daha. en sonunda bi gün platine boyatmaya karar verdim. İnanır mısınız herkes ' sen sarışın olmalıymışsın ' dedi yüzüme çok gitmişti. Yanlız 1. tavsiyem platin yapıyorsanız kesinlikle dip renginizi biraz daha koyu yapmalısınız ( açık karamel gibi) ben bu isteğimi kuaföre ' hani sanki kumralmışımda dibim çıkmış gibi istiyorum ' şeklinde anlattım :) Neyse, daha sonra bir kaç kişi saçımın çok dikkat çektiğini , beni yaşlı gösterdiğini söylediler. Çabuk kanan biri olarak gidip saçımı voila capuccino rengine boyattım. sevdim ama eski resimlerime baktıkça içim gidiyordu ve bana boyat diyenler ' ahh keşke boyatmasaydın, saa çok yakışıyordu çok güzeldi ama şimdi dönemezsin de saçın yanar ' dediler. anladım ki onlar iyi niyetleriyle bana tavsiye vermemişlerdi. Saçlarımı 2 ay hiç boyatmadım zeminde platin oldugu için baya aktı. Ve dün, tekrar kuaföre gittim diplerimi 30 volümle uç kısımlarımı da 40 volümle açtırarar yeniden olamazsın saçın yanar diyenlere inat platin oldum. ve gelelim asıl konuya; bu kadar oreal gören saçım yanmadıysa bunun tek ama tek sebebi badem yağıdır. kuaförümde beyaz şişede boya öncesi kullanılanve saf badem yağı içeren bir sprey var inanın tek bir tel bile kopmadı. saçım yanar korkusu taşıyanlara küçük bir tavsiye olsun ve, korkmayın, dış seslere kanmayın. eğer si mutluysanız gerisi boş.

şans ve bakım eseri kopmamış saçın canım ama yaz geliyor dikkat!!! saçın üstüste açıldığından güneşten ve denizden çok iyi korumalısın....çok çabuk kuruduğunu ve uçların iki kat hızlı çatallandığını göreceksin....dikkat etmezsen acısı sonradan çıkıyor,,,

Bende platin saçı çok seviyorum ama senelerdir röfle yaptırıyorum fakat platin olmuyor yinede.Platin olması için kuaföre nasıl anlatmalıyım?

Profilinizde ki resim sizin mi? Eğer öyleyse çok güzel.Ben söyledikçe kuaförüm yok o kadar açılırsa yanar çok sık yaptırman gerekir uzun saça olmaz gibi şeyler söylüyor sinir oluyorum.Sizinki de uzun ve platin! Kuaför değiştir derseniz bu 3.kuaför hep aynı şeyi söylüyorlar.:84:

iyi bir bakım yapıyoum merak etme canım , sağol uyarın için.

diğer soruya gelince ben yapamam saçın yanar diyen kuaföre ben güvenmem zaten. risk var ortada tamam ama risklerii sana dogru düzgün anlatcagına direk yapamam diyorsa bir prpblem vardır. sana tavsiyem 2 hafta badem yağıyla bakım yap daha sonra kuaföre ben badem yapıyla bakım yaptım lütfen saçımı paketleme yöntemiyle ve düşük volümle uzun sürede açar mısınız? de sana hiç birşey söyleyemeyecektir emin ol en yfak bir kopmada olmayacaktır. arkadaşın dediği gibi çatallaşma elbet olacak kimyasal sonuçta ama ara makasla halloluyor.

bende platin kullananlardanım ve kendim evde yapıyorum koyultsam mı diye çok düşünüyorum.bakım tavsiyen için çok teşekkür ederim tatlım

rica ederim canım öyle çok para vermeye hiç gerek yok. doğa bize sunuyor en iyilerini:) ayrıca bence koyultma sonra özlüyosun dönmek istiyosun ama o yakaladığın tonu tutturamıyosun malesef.

evet ben platın saçlarımı gittim biranlık hevesle bakıra boyattım 6 ay kullandım sıkıldım.

şimdi pişmanlık diz boyu,çünkü herkes browni kesınlıkle sarıya tekrar dönmelisin diyor

ama gelde bakırdan dön dönebilirsen şimdiküllü kumrala boyattım...kızıllar kaybolunca platine geri dönebilirim

umarım eski tonunu yakalarsın canım, ve badem yağını mutlaka uygula

selam kızlar. saçlarım şuan açık sarı arada röfleler var ama ben komple platin istiyorum saçımı bi yandan da korkuyorum. bazende siyah yapıyım diye düşünüyorum. ama çok beyaz tenliyim siyah kötü durur diye korkuyorum. napıyım şimdi ben

iyi düşünmelisin bence, siyah zor renk şekerim. ben de açık kumralım, bi esti koyu denedim, bir de esti siyah yaptım. sürekli boyamak zorundasın, alttan en ufk geldi mi berbat bir görüntü.. açsan açmak bir zulüm, 3 yıl resmen her renk olduktan sonra neyse ki dönebildim açık tona. bir de akınca o ışığını kaybediyor bir gsrip oluveriyor renk de zaten..

açıkcası ben siyahı hiç sevmiyorum çok sert duruyor bende bende çok açık tenliyim ama olmaz asla siyah yapmam. platinden zor vazgecerim diye düşünüyorum hem siyah zift gibi birşey dönülmüyor dönmeye kalksan zamanını ve paranı aynı zamanda saç sağlığınıda alıyor

ay saçlarıma bişe olsa yaşayamam valla kafayı bozdum saçlarımla zaten. yanar falan naparım ben :) bi dip boya yaptırırken bile kaç kere düşünüyorum. ben açık sarıya devam hem yakışıyoda zaten güneştede çok güzel parlıyo. haziran temmuz gibi platin yaparım belki içimde kalmasın

bende sarışındım arkadaşlarımın eski saçın daha çok yakışıyordu bu saç seni olgun gösteriyor demelerinden bıkıp bende koyu yaptım ama eski saçımı çook özlüyorum çok pişman oldum keşke kimseyi dinlemeseydim diyorum herkez nasıl mutluysa öyle kalsın bence

Şu platin renli saçı hep istedim bir türlü kısmet olmadı.Kuaförler hep ne yapıp edip kendi istediklerine boyuyorlar yahuuu....

kuaförler risk almak istemiyorlar sizde karşılarında tedirgin durunca aman yanar falan diye korkutuyorlar hem paralarını alıyorlar hem risk almıyorlar. kesin bir dille bakım yaptığınzı ve düşük volümle uzun sürede platin yapmak istediginizi söyleyin. o an durumu yoksa boş bir vaktine randevu alın ben öyle yapıyorum saçınızı aynada sürekli izleyebilsin paketleme yöntemi yaptırın. gerçekten yakışacagını ve mutlu olacagınızı biliyorsnaı tabii

eğer saçların avatardaki renkse mükemmel. platinden çok daha güzel bi renk. bende 4yıl platin kullandım 4 ay önce değiştirdim çok koyulltum şimdide açmaya çalışıyorum ama platin değil senin avatardaki saç rengin gibi istiyorum. sakın değiştirme derim

sağol canım benim saçımda çok sık röfle vardı 2 ay kullandım. sonra diplerim çıkınca kumrala boyattım kuförde. avatardaki o haliydi. ama sonra yine diplerim çıkınca açık sarı yaptım

ben edirneliyim orda bir kuaförm var 1 günde platin yaparım saçını güveniyorum garantisinide veriorum derdi karar veremezdm arkadaşım tamam dedi boyattı ve platin oldu ben yinede karar veremedm sonra istanbula taşındm karar verdm ama benm bulunduğum semtte hangi kuaföre gittiysem aa yapamam ancak karamel kumral vs. olur dediler ve hiçbiri yapamadı denedm karamel yaptılar kahve yaptılar güya birde orielle açtılar inat ettm platin yapıcm dedm kendim evde koleston açıcı ile aça aça kasımdan bu yana şu an platinim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…