Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saç zor değil

Hala buralardaysanız nasıl yaptınız evde platin, bende istiyorum :) ve dip boyayı da nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

arkadaşlar ben de platin sarı kullanıyorum. ve evde kendim yapıyorum. kuaförler bile nerede yaptırdığımı soruyor. toz saç açıcı pudara ile kontrollü bir şekilde açıyorum. diplerini de küllü açık sarı ile ya da koyu olsun istersem küllü kumral ile boyuyorum. süper oluyor. onca para vermeyin derim. saç açıcılar 5 tl ye satılıyor. önce uçlarında deneyin zamanla diğer bölgelere de uygularsınız.

merhaba benım saçlarım suan koyu sarı kumral arası bır renk boya tabıkı de ama acıcıyla acmaktan cok korkuyorum hıc yanma yıpranma olmuyormu sacında

mutlakaki biraz yıpranma olabilir zamanla sonucta saç inceliyor. ama öyle yanma falan olmuyor dikkatli açarsan. eğer platin gibi bir sonuc istiyorsan kontrollü bir şekilde boyadığın yerleri folyo ile kapatıp ara ara bakabilirsin. istediğin renk olunca hemen yıkarsın.

evde tek basıma zor olur buyuk ıhtımal bır de yıkama işlemiyle saç açılıyo dıye duymustum o daha az riskli geldi

Acaba satılıyor mu tam ismi nedir yani badem yağı diyerek geçiyor benim saçlarım biraz sorunlu bu ara çok uzuljyorum ve burada Güle güle kullanın iyi günlerde b

komple boyama bence. ara ara sık sık boya üzerine folya ile kapatıp bekle. 20 dk da platin olur. ama onun dışında tam platin yapmak için başka boya bilmiyorum. pudra saç açıcı diye alıyorsun 5 liraya

Benim saçımda platindi çok beyaz durduğum icin bakıra boyadımsonra pişman oldum şuan saçım aka aka 10.5 oldu bunu platine çevirebilirmiyim? P platinkale yada ombre gbi yapsam yanarmi

hayır çok az tutarsın altında platin varsa hemen açılır eski haline. sahsen ben de kumral boyamıştım sonra çok az tuttum hemen açılmıştı

ben diplerimi daha koyu seviyorum. diplerini küllü kumral boyuyorum, daha doğal duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…