ben edirneliyim orda bir kuaförm var 1 günde platin yaparım saçını güveniyorum garantisinide veriorum derdi karar veremezdm arkadaşım tamam dedi boyattı ve platin oldu ben yinede karar veremedm sonra istanbula taşındm karar verdm ama benm bulunduğum semtte hangi kuaföre gittiysem aa yapamam ancak karamel kumral vs. olur dedilerve hiçbiri yapamadı denedm karamel yaptılar kahve yaptılar güya birde orielle açtılar inat ettm platin yapıcm dedm kendim evde koleston açıcı ile aça aça kasımdan bu yana şu an platinim :)
arkadaşlar ben de platin sarı kullanıyorum. ve evde kendim yapıyorum. kuaförler bile nerede yaptırdığımı soruyor. toz saç açıcı pudara ile kontrollü bir şekilde açıyorum. diplerini de küllü açık sarı ile ya da koyu olsun istersem küllü kumral ile boyuyorum. süper oluyor. onca para vermeyin derim. saç açıcılar 5 tl ye satılıyor. önce uçlarında deneyin zamanla diğer bölgelere de uygularsınız.
Acaba satılıyor mu tam ismi nedir yani badem yağı diyerek geçiyor benim saçlarım biraz sorunlu bu ara çok uzuljyorum ve burada Güle güle kullanın iyi günlerde bArkadaşlar bunu buraya yazmamım amacı aslında tecrübelerimi paylaşmak. Ben aslında koyu kumral saçlarımla saç boyamayı aklından bile geçirmeyen biriydim ta ki 3 sene öncesine kadar. Önce saçımı biraz açtım baktım güzel oldu birkez daha.. ve birkez daha. en sonunda bi gün platine boyatmaya karar verdim. İnanır mısınız herkes ' sen sarışın olmalıymışsın ' dedi yüzüme çok gitmişti. Yanlız 1. tavsiyem platin yapıyorsanız kesinlikle dip renginizi biraz daha koyu yapmalısınız ( açık karamel gibi) ben bu isteğimi kuaföre ' hani sanki kumralmışımda dibim çıkmış gibi istiyorum ' şeklinde anlattım :) Neyse, daha sonra bir kaç kişi saçımın çok dikkat çektiğini , beni yaşlı gösterdiğini söylediler. Çabuk kanan biri olarak gidip saçımı voila capuccino rengine boyattım. sevdim ama eski resimlerime baktıkça içim gidiyordu ve bana boyat diyenler ' ahh keşke boyatmasaydın, saa çok yakışıyordu çok güzeldi ama şimdi dönemezsin de saçın yanar ' dediler. anladım ki onlar iyi niyetleriyle bana tavsiye vermemişlerdi. Saçlarımı 2 ay hiç boyatmadım zeminde platin oldugu için baya aktı. Ve dün, tekrar kuaföre gittim diplerimi 30 volümle uç kısımlarımı da 40 volümle açtırarar yeniden olamazsın saçın yanar diyenlere inat platin oldum. ve gelelim asıl konuya; bu kadar oreal gören saçım yanmadıysa bunun tek ama tek sebebi badem yağıdır. kuaförümde beyaz şişede boya öncesi kullanılanve saf badem yağı içeren bir sprey var inanın tek bir tel bile kopmadı. saçım yanar korkusu taşıyanlara küçük bir tavsiye olsun ve, korkmayın, dış seslere kanmayın. eğer si mutluysanız gerisi boş.
10.0 boya kullansam olurmu? Sen ne kadar sürede boyuyorsun dip boyanı cnm benim 20 günde boya gerektiriyorhayır çok az tutarsın altında platin varsa hemen açılır eski haline. sahsen ben de kumral boyamıştım sonra çok az tuttum hemen açılmıştı
AynenyaaaaŞu platin renli saçı hep istedim bir türlü kısmet olmadı.Kuaförler hep ne yapıp edip kendi istediklerine boyuyorlar yahuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?