• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçı koyulaştırma tecrübem resimli

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
Merhaba kızlar , foruma bir başlık açmıştım platinden nasıl koyu sarıya dore sarıya dönerim diye kimsecikler cevap yazmayınca kendi kendime tecrübe ettim ve sonuç harika . Tamda istediğim gibi oldu . Platin saçtan dore sarıya dönmek isteyenlere yardımcı olur diye umuyorum .
Tarif : platin sarı saça direk koleston altın sarısı %60 ve bakır kahve %40 20lik oksidan kullanıyoruz . Saçımızı yeşertmeden koyultuyoruz :21:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 1.681
  • image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 2.134
İnsanlar doreden bucak bucak kaçtığı için yazmamıştır kimse belki :D
Güle güle kullanın.

Merhaba kızlar , foruma bir başlık açmıştım platinden nasıl koyu sarıya dore sarıya dönerim diye kimsecikler cevap yazmayınca kendi kendime tecrübe ettim ve sonuç harika . Tamda istediğim gibi oldu . Platin saçtan dore sarıya dönmek isteyenlere yardımcı olur diye umuyorum .
Tarif : platin sarı saça direk koleston altın sarısı %60 ve bakır kahve %40 20lik oksidan kullanıyoruz . Saçımızı yeşertmeden koyultuyoruz :21:
Canım sacların cok güzel olmus güle güle kullan bende dore sarı istiyorum ama kuafor sacımı maffetti bana önerecegın bişeyler var mı bak saclarım böyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 2.117
Kuaför masallah her renkten yapmıs sacıma cok kötu oldu bari düz sarı yapayım ama nasıl yapıcam bilemedim :(

Tatlı bi sarı istiyorum. Kuaföre de gtmek istemiyorum paramla rezil oluyorum ama evde yapabilecek bişey yoksa mecbur gidicem :(

Bu kuaförlerin hepsimi topla at çöpe :63: karışık renkler var saçında sanırım tek ton yakalamak çok zor :KK12:

Back
X