Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçı koyulaştırma tecrübem resimli

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
Merhaba kızlar , foruma bir başlık açmıştım platinden nasıl koyu sarıya dore sarıya dönerim diye kimsecikler cevap yazmayınca kendi kendime tecrübe ettim ve sonuç harika . Tamda istediğim gibi oldu . Platin saçtan dore sarıya dönmek isteyenlere yardımcı olur diye umuyorum .
Tarif : platin sarı saça direk koleston altın sarısı %60 ve bakır kahve %40 20lik oksidan kullanıyoruz . Saçımızı yeşertmeden koyultuyoruz

Eklentiler

• image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 1.698
  • image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 2.150
İnsanlar doreden bucak bucak kaçtığı için yazmamıştır kimse belki
Güle güle kullanın.

Canım sacların cok güzel olmus güle güle kullan bende dore sarı istiyorum ama kuafor sacımı maffetti bana önerecegın bişeyler var mı bak saclarım böyle

Eklentiler

• image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 2.129
Kuaför masallah her renkten yapmıs sacıma cok kötu oldu bari düz sarı yapayım ama nasıl yapıcam bilemedim

Tatlı bi sarı istiyorum. Kuaföre de gtmek istemiyorum paramla rezil oluyorum ama evde yapabilecek bişey yoksa mecbur gidicem

Bu kuaförlerin hepsimi topla at çöpe karışık renkler var saçında sanırım tek ton yakalamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…