valla karman çorman.:1no2:lorealin en açık sarısını almıştım no sunu hatırlayamadım.oda böyle sarı turuncumsu bişe yaptııı:1no2:deniz peki saçın şu anda ne renk
loreal exellancenin 10.1 açık küllü sarı güzel biraz grilik bırakıyor ama bir kaç gün sonra akar güzeloluyor dene....
Slm benim saçlarım siyah boyalı şuan ama ben sarıya dönmek istiyorumm.kuaför dönebilirsin dedi ama korkuyorum saçlarım yanacak die:bbo: bu konu hakkında bilgisi olan varmı siyah boyalı saç sarıya dönermi:) dönersede yanarmı bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın:1rolleyes:
tatlım ben yıllar önce kızıldım kuaförüm işinin ehliydi beni sarışın yaptı çok şükür bişe olmadı saçlarıma.yengeminde saçları siyah boyaydı oda açıcıyla boyadı keşke öle kalsydı..sonra üstüne sarı oyadı saç çok açık kahve oldu sarı tutmadı ve saçı çok yıprandı evde yapma yani tutmuyo.ama bence bişecik olmaz ben çok esmer sarışın kızıl oldum...ama işinin ehli bi kuaföre git saçınınkalitesiylede ilgili tabi bazı saçlar hemen yıpranır tabiSlm benim saçlarım siyah boyalı şuan ama ben sarıya dönmek istiyorumm.kuaför dönebilirsin dedi ama korkuyorum saçlarım yanacak die:bbo: bu konu hakkında bilgisi olan varmı siyah boyalı saç sarıya dönermi:) dönersede yanarmı bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın:1rolleyes:
Slm benim saçlarım siyah boyalı şuan ama ben sarıya dönmek istiyorumm.kuaför dönebilirsin dedi ama korkuyorum saçlarım yanacak die:bbo: bu konu hakkında bilgisi olan varmı siyah boyalı saç sarıya dönermi:) dönersede yanarmı bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?