Saç Rengi ve Saç Boyama platin sarısı istiyoruummm

denizcek

gül-ümse
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.034
8
116
İstanbul
arkadaşlar saçım boyalı kendi saçım değill. röfle yapabileceğim veya sadece platin sarısı olacak bi renk tonu ve marka bileniniz varsa no:Saruboceq:lurr yazsınn.çok açık renk denedim ama olmuyo turuncu kalıyoo gibii.hangisi tutar acaba.bide röfle setinden iki tane alsamda iki açıcı yı birden mi kullansam acepp:teytey:

asla evde kendi basına platin sarısı yapamassın çünkü platin sarısının içinde çokta olsa gri renk vardir bence sen bi kuaföre danış

evde platin rengini, hele de, boyalı saçın ve de turunculaşmış saçın üstene tutturamazsınız.
bunu ancak kuaför yapar. iyi bir kuaföre gidin ,yaptırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler arkadaşlar.peki o sarıya yakın bi boya adı ve markasıııııı bilen varmıııı:sm_confused:

Kesinlikle evde uğraşma zaten istediğin rengide tuttramazsın.. Platin sarısı yapmak istiyorsan kuaföre gitmelisin...

loreal exellancenin 10.1 açık küllü sarı güzel biraz grilik bırakıyor ama bir kaç gün sonra akar güzeloluyor dene....

arkadaşlar bi arkadaşta okuduum o yapmışşş.palettenin açıcısıyla açmış sonra bistedii renge boyamışş.koyudan kızıldan dönenler var bu şekilde.onu bi deneyimm diyoruum bakem olcakmı.yorumlarınız için mercüüü:enbuyukkk:

Slm benim saçlarım siyah boyalı şuan ama ben sarıya dönmek istiyorumm.kuaför dönebilirsin dedi ama korkuyorum saçlarım yanacak die:bbo: bu konu hakkında bilgisi olan varmı siyah boyalı saç sarıya dönermi:) dönersede yanarmı bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın:1rolleyes:

canım doner ama saçların mutiş şekilde yıpranır keçi tuyune cevirebilir işini bilmeyen kuaforler ! kuafor onemli gittigin kuaforlerden inat ve ısrar şunu iste keratin renk açıcı ilacın içine kesinlikle bir kapak keratin koysunlar bunu sakın unutma ! keratin kullanmayanada yaptırma sacını cunku keratin birazda olsun sacını mahfedecekler olsalar bile buna bi nebze engel olur ...

ve canım şunuda belirteyimki unutmadan benim tavsiyem sana direkt platin yaptırma cunku sacın saten siyah boyalı ilk once bir sık rofle yaptır ( sık rofle ) bunu unutma daha sonra platine daha kolay ve yıpranmadan donersin ...

rüyacım teşekkür ederim..denedim..kızlar pal..te açıcısını aldım iki kutu boyadım benim saç açık kahveydi aralarda eski röfleler vardı,açıcıdan sonra turunculaştı gibi oldu (aslında güzel bi renk di)bugünde açık küllü sarı aldım boyadım çok hoş oldu ben platin istiyodum ama ona yakın bişe oldu...yerimseniben

tatlım ben yıllar önce kızıldım kuaförüm işinin ehliydi beni sarışın yaptı çok şükür bişe olmadı saçlarıma.yengeminde saçları siyah boyaydı oda açıcıyla boyadı keşke öle kalsydı..sonra üstüne sarı oyadı saç çok açık kahve oldu sarı tutmadı ve saçı çok yıprandı evde yapma yani tutmuyo.ama bence bişecik olmaz ben çok esmer sarışın kızıl oldum...ama işinin ehli bi kuaföre git saçınınkalitesiylede ilgili tabi bazı saçlar hemen yıpranır tabi

en güzeli rofle mis gibi platin saçla ugrasmak cok zor daha bugün diplerimi boyattım kuaförumde dalgınlıkla boya numarasını karıştır sen kafamı pembe yap pembe dedigim öle cok değil ama oldu yani.sonra bir daha aç o saçı falan kafam ilk defa yara oldu ve hayatımda ilk defa platin olmaktan sogudum ya ( diplerim çıksın kullanayım hemen boyatıp uzerine röfle veya belyaj devam en azından daha hoş görunuyor hemde saçım keçe gibi olmaz.

çok zor döner ve feci şekilde yıpranır saçınız bence önce siyah rengi kırdırmayı deneyin saçınızın rengini yavaş yavaş açın. Umarım istediğiniz rengi saçınız yanmadan elde edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…