Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sarısı saçlardan sıkıldım

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
arkadaşlar hepinize merhabaa. benim saçlarım 2 seneye yakındır platin sarısı. yaklaşık 1sene önce sıkılmaya basladım diplerimi daha koyu bir renk yaptık uçlar tekrar platin kaldı ama artık bundanda sıkıldım artık normal tonlarda bir saç istiyorum :) sizlerden yardım istiyorum, saçlarımı platin sarıdan nasıl bakır-sarı veya altın tonlarına döndürmeliyim. tam tutar mı arkadaşlarrr?

açık renk dediğin gibi ama 2 yıkamada akar tutmaz dediler 2 3 gün araylada saclarım yıpranır diye korkuyorum

cnm saçların yeterince açık ztn ne boyasan tutar ama küllü renkler dışında tabii yeşil olur yoksa..

açık renk dediğin gibi ama 2 yıkamada akar tutmaz dediler 2 3 gün araylada saclarım yıpranır diye korkuyorum

hımm o zaman karamel veya kahve köpüğü dene cnm saçları çok sık yıkamadığın sürece de hemen akmaz boyalı saçlar içn renk koruyan şampunları kulln..

koyu karamel boyamayı düşündüm bende tatlım, akarsa karamel sarı karışımı bir renk olur o zamanda üzerine bir daha karamel boyatırım. iyi bişeyler olabilir diye düşünüyorum ama :) şans ya umarım olur, korkuyorumda

valla canım ben de platin sarısından karamele döndüm.çokta memnunum pişman olmadım.şu an daha doğal duruyor inan. saçlarım kendine geldi ışıldırıyor artık. sarı fırça gibi yapmıştı saçlarımı... ben ilk karamele boyadım baya bi aktı, bal köpüğü gibi oldu.sonra koyu karamel boyadım.ilk boyadığımda çok koyu geldi ama yıkadıkça çok hoş bi karamel oluyor tavsiye ederim

Canım bnmki de platin sarıydı ilk başta küllü kumrala boyattım geri renk açıldı gene sarı oldu sonra saçlarımı 2 ay dinlendirdim ve koyu kahveye boyattım.ondan sonra akma olmadı pek

tarcinli_kurabiye cesaret verdin bana şuan pazartesi aynen dediğini boyucam. 2.boyayı ne kadar süre sonra yaptın ? bu arada kızıl hiç denemedim ama küllü renkler yeşil yaparı bnde duymustum bi kuaföre danış bence canım. babyface27 bende 2 boya ard arda düşünüyorum bakalım nasıl olacak, hepinize teşekkürler.

kızlar bndede röfle wae 2 yıldır ama sıkıldım aslında kıyamıyırumda ama kestane fln yapmak istiyorum ufff kafam çok karıştı acabaa dönsemmii???

benimde 2 senedir platindi,sonra orta karamele boyattım,süper oldu...şimdide bakır oldum bu daha da süper oldu..bence bakırı direkt dene,paltinin üstüne acaip güzel oluyo..

boya tam tutmazsa ton açık gelirse küllü boyayla yeşile dönük bi sonuç elde edebilirsin cnm..

bence balköpüğü dene karamel yerine.. sonra karamele geçebilirsin nası olsa.. ama geri dönüşü daha zor..

canım karameli boyadıktan 2 ay sonra koyu karamele boyadım ben..
karamel renkten hiç korkma çok açılıyor.. ben koyu karamel yaptığımda çok koyu bi renk çıktı korktum açamam diye ama 1 aya kalmıyor açılıyor rengi. diplerim çıktığı için yarın akşam boyucam tekrar bayramlık olsun diye:) yarın eminönü zazahandan gidip alcam boyamı:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…