moralim çok bozuk kuaför saçlarımı kızıl yaptı :S
önce cila gibi bişey yaptı tatlım kırmızı oldu saçım yıkıcaktım orayı resmen, daha dur bu platini kapatmak için sadece dedi. tamam dedim. sonra açık kumral boyadım üzerine dedi ortaya çıkan kırmızı degilde genede kızıl yani. şimdi bunun üzerine altın sürsem ne olur ki? veya boyatsam başka birine? seninki umarım istedigin gibi olur
ay yükle canım ya görsün güzelliği herkes bende kıskanıyım biraz :) ben evde hiç cesaret edemiyprum ama artık kuaföre de gitmek inan istemiyorum. şöyle bulsam tam istedigimi yapan bir kuaför bir daha ölsem bırakmıcam valla:)
sen ne güzelmişsiiin öyle maşallah canım sanaaçok çok güzel. bende bugün 70 cm elegan kahve çıtçıt aldım saçımıda elegan kahveye boyattım oh kurtuldum valla uğraşmaktan bıkmıştım
arkadaşlar hepinize merhabaa. benim saçlarım 2 seneye yakındır platin sarısı. yaklaşık 1sene önce sıkılmaya basladım diplerimi daha koyu bir renk yaptık uçlar tekrar platin kaldı ama artık bundanda sıkıldım artık normal tonlarda bir saç istiyorum :) sizlerden yardım istiyorum, saçlarımı platin sarıdan nasıl bakır-sarı veya altın tonlarına döndürmeliyim. tam tutar mı arkadaşlarrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?