Saç Rengi ve Saç Boyama Platin sarısı saçlardan sıkıldım

bende yarın gidip kuaföre artık bu saçlardan kurtulucam yanlız bana 2 yıkamadan sonra akar dedi o nedenle bayramın 4.günü falan yine boyatıcam.

moralim çok bozuk kuaför saçlarımı kızıl yaptı :S

ah canım yaa keşke alıp evde boyasaydın..ben artık kendime kuaförlerden daha çok güveniyorum desem yeridir:88: kaç defa haşat ettiler kafamı.tövbe ettim artıkk herşeyi kendim yapıorum.sadece çok nadir fön için gidiyorum o kadar..kesimi bile abime yaptırıyorum o anlıyor diye..
ben de boyadım az önce, şu anda kafamda boya var bekliyorum canım.
keşke evde deneseydin bi

keşke ya keşkeee perşembe düzelticem akcak o renk diyor ama bilmiyorum

peki ne renk kullandığını söyledi mii?? yani karamel yapsa neden kızıl olsun?
valla hiçbirine güvenmiyorum, kafasına göre boyuyorlarikafasına göre kesiyorlar...
karamelde bakırlık vardır biraz ama kızıl asla olmaz.. kafasına göre yaptı bişiler demekki

önce cila gibi bişey yaptı tatlım kırmızı oldu saçım yıkıcaktım orayı resmen, daha dur bu platini kapatmak için sadece dedi. tamam dedim. sonra açık kumral boyadım üzerine dedi ortaya çıkan kırmızı degilde genede kızıl yani. şimdi bunun üzerine altın sürsem ne olur ki? veya boyatsam başka birine? seninki umarım istedigin gibi olur

canım valla bazen naptıklarını kendileri bile bilmiyorlar:82:
çok iyi bir kuaföre bile gitsen "ben bilirim" edalarında kafalarına göre takılıyorlar malesef.
inşallah çabuk akar canım ama sen elleme bence.saçın dinlensin biraz.bir anda bu kadar işlem zarar verebilir saçına.bunun üzerine altın sarı falan sürsen havuç gibi olursun benden söylemesi bırak biraz dinlensin sonra işi daha iyi bilen bir kuaför araştır ona git olmazsa. şimdi saçın kızılken sen çevirebilir misin bilemiyorum ki:2:

benim saç aynı canım dipler geldiği için boyadım aynı renge. ama vital koyu karamel yok dedi kız :/ ben vital diye hatırlıyordum halbuki..alix koyu karamel aldım belirteyim dedim :) yanlış yönlendirme olmasın buradan..
istersen resim ekleyebilirim koyu karamel ilk boyandığı hali koyu duruyor ama yıkadıkça açılıyor.

Son düzenleme:
ay yükle canım ya görsün güzelliği herkes bende kıskanıyım biraz :) ben evde hiç cesaret edemiyprum ama artık kuaföre de gitmek inan istemiyorum. şöyle bulsam tam istedigimi yapan bir kuaför bir daha ölsem bırakmıcam valla:)

yok be canım fikir olsun diye ekliyorum.bende sarıdan dönmüş biri olaraktan yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..dün akşam ekleyemedim resimleri canım işim vardı biraz, malum bayram hzırlığı:) bu arada iyi bayramlarrrrr

resim ekliorum canım. bak ilk koyu karamele boyadığım zaman böyle oluyor.

sonra oldukça akıyor karamel rengini daha iyi alıyor..akınca da böyle oluyor (yaklaşık 15-20 gün sonra)

sanırım en net resimler bunlar

sen ne güzelmişsiiin öyle maşallah canım sanaa çok çok güzel. bende bugün 70 cm elegan kahve çıtçıt aldım saçımıda elegan kahveye boyattım oh kurtuldum valla uğraşmaktan bıkmıştım

Merhaba cnm. benimde aynıydı hep platin sarısıydı yıllardır normade buğday tenli kumralım. saçlarımı koyu çikolata kahvesine boyattım dün üzerine de bakıra yakın sarı balyaj attırdım.karamel rengi oldu harika aldu kumral isen yakışır çok.. gözlerim ela benim. gözlerle uyumlu oldu

benimde ela canım. bende elegan kahve boyadım 1 sene uğraşmayı düşünmüyorum bide çıtçıt aldım hafifi dalgalı kulanıcam arada düz biraz dinleneyim sonra düşünürüm balyaj falan canım benim saçım 4 günde 3 kere boyandı da

teşekkür ederim canımm
iyi seçim yapmışsın içine sinmiştir hiç olmazsa. hem açık zemin üzerine boyadığın için zamanla açılır da rengi daha hoş olur.güle güle kullan bakalım canım

Arkadaşlar merhaba, benim de saçlarım yıllardır platin sarısı. Aşırı yıpranmadan dolayı, kısa kestirmek zorunda kaldım.Aslında sarı rengi yakıştırıyorum kendime ama bazı arkadaşlarımda, karamel falan yaparsan yüzüne daha çok yakışır diyorlar. Buğday tenliyim ama soluğum, gözlerim ela. Doğal saçlarımda siyah. Normalde makyajla aram yok. Bir de sizin fikirlerinizi alayım, dedim. Bir el atıverseniz, sevinirim kızlar.

benim de saçlarım platine yakın röfleli.kendi saçlarım çok koyu. kuaförüme daha koyu bi sarı yada kumral için danıştım,yıpranmış saçlardan bıktığım için,
bildiğim kadarıyla saç diplerini açıp sonra istediğin tona boyuyorlar, ancak renk akacağı için kısa süre sonra tekrar boyatman lzm.ama bana açık renkten daha koyuya dönmek çok kolay dedi,ama sonra platin sarıya(2yıl en az) dönemezsin pişman olursun platine alışan vazgeçemez dedi az olan cesaretim de kırıldı
ama sanırım sen daha kararlısın.

ben yaptım bilee . suan saçlarım belimde ve kahverengi inan çok rahat ve mutluyum

tarçınlı kurabiye özeline mesaj attım ama fotoda ekleyim dedim.saç rengim bu,dip boyamda açık küllü kumral.bal köpüğüya da dediğin renge boyasam nasıl olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…