Saçlarım uzun zamandır platin renk. Önceden konu açmıştım boyamadan saçımı uzatayım kendi eski sağlıklı saçlarım uzasın diye düşündüm. Ama saçlarım platin renk olunca dipler siyah baya tuhaf duracak. düşündükçe sizlere bide bunu sormaya karar verdim. koyu renge boyayım diyorum. Sorun da bu . Saçlarım baya yandı. Yani yanık platin saçı 6 senedir kullanıyorum. Yazık nolur bize artık bu işkenceyi yapma bak biyere de gitmiyoruz dercesine hala bana katlanıyorlar :)))
Merak ettiğim lastiklesmis saç koyu renk boya sürünce sertleşir mi. Yani o eski hamur gibi olan saç aynen kalır mı.
Bide ne renk boya yapabilirim. Bakır tonları istemiyorum. Daha çok orta kumral gibi tonda istiyorum. Karamellik turunculuk bakırlık olmasın saçımda. Ne yapabilirim?
Merak ettiğim lastiklesmis saç koyu renk boya sürünce sertleşir mi. Yani o eski hamur gibi olan saç aynen kalır mı.
Bide ne renk boya yapabilirim. Bakır tonları istemiyorum. Daha çok orta kumral gibi tonda istiyorum. Karamellik turunculuk bakırlık olmasın saçımda. Ne yapabilirim?