Saç Rengi ve Saç Boyama Platinden sariya donus olurmu (resimli)

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kizlar sacima ombre yaptirdim dipler siyah turunculu saclarimin kulak hizasindan asagi ise platin oldu 1 hafta bekliyorum cilayla düzelticem dedi ama korkuyorum duzelir mi cilayla bi iki ton koyultup sari yapilabilir mi fotodaki gibi

Kizlar sacima ombre yaptirdim dipler siyah turunculu saclarimin kulak hizasindan asagi ise platin oldu 1 hafta bekliyorum cilayla düzelticem dedi ama korkuyorum duzelir mi cilayla bi iki ton koyultup sari yapilabilir mi fotodaki gibi
Yapabilir mi bilmiyorum da bence sık işlem yaptırmayın. Saçınızın mevcut rengi istediğiniz renkten daha güzel.

saçlarınız güzel ama diğer fotoda ki saçta hoş duruyor , benim saç rengimde sizin dip renginiz gibi oldu koyulaştı. schwarzkopf omegaplex buz sarısı yaptım açılsın diye , yıkadıktan sonra kalan boya karısımının içine biraz saç kremi biraz su koyup karıştırıp cila yaptım renk eşitlensin diye , en son durulamada da mor şampuan kullandım , ve turunculuklarım azaldı saçlarım açıldı ve yıpranmadı hiç. Size tavsiyem Schwarzkopf Colour Specıalıst Saç Boyası 10.21 sarı inci kullanın derim aynı işlemi uygulayın memnun kalırsınız diye düşünüyorum diplerde ki turuncu yansımayıda alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…