diğer yorumları okudum da yine de böyle iliski denemeleri ve karsılıklı bir seyler olmus. ben sizi hic karsı cinsle bir iletisimi etkilesimi olmayan biri falan sandım konuyu okuyunca. bence uzulmeyın gercekten sadece sanssızlık olmus sizin. hic kötü hissetmeyin, benim de üniversite boyunca kimse olmadı hayatımda, universitede bir yaz yurtdısına gittigimde orada bir cocuga asık olmustum ama onun da kendi ulkesinde sevgilisi varmıs, yazı benimle gecirmisti sonra donunce diger kızla, beni engellemisti falan yıkılmıstım baya :) bir sene gecti baska biriyle tanısmıstım, onunla da sizde oldugu gibi karsılıklı likelasma ve sevdigini ilgilendigini hissettirme donemi oldu sonra cocuk baska bir kızla tanıstı beni sutladı. bir keresinde de 6 ay bir cocukla beraber gibiydik sevgili gibiydi her sey el ele tutusma bas basa yemek öpüsme hediyeler cicek vs ama sonra cocuk ben iliski istemiyorum sevgililik icin erken dedi ben de onu terk etmistim

dusununce o kadar cok bahtsızlık yasadım ki, eminim hepimiz yasamısızdır, her zaman diyorum, hic yasamamıs olmaktan cok daha iyidir platonik olsa bile birilerine karsı kalbimizin carpması, bir seyler hissetmek... hele bir de bu yazdıklarımdan sonra daha da kötülesmisti her sey, bekar sandıgın evli adamlar mı dersin takıntı belalılar mı dersin seviyorum diyip ghosting yapanlar mı dersin (allah korusun yani).. kac yasındasınız bilmiyorum ama, hepimiz boyle seyler yasıyoruz eminim. sizinki zaten sadece platonik kalmamıs hep bir atraksiyon olmus aslında, merak etmeyin öyle ya da böyle karsılıklı senkronize olacagınız biri cıkar karsınıza. ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin derim

kalp mıknatıs gibi bence, bir kere yapısabildigini görduk mu gucunu gorduk mu yapısabilecegimiz diger parcayı mutlaka buluyoruz, o sevgi titresimini hissetti mi kalp böyle susuz kalmıs insan gibi cesmesini arıyor yani